• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404081408764
  • خبرنگار : 50187

رئیس کل دادگستری کرمان خواستار تدوین ساز و کاری نوین برای تعیین مهریه شد

رئیس کل دادگستری کرمان خواستار تدوین ساز و کاری نوین برای تعیین مهریه شد

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با تأکید بر لزوم بازنگری در نحوه تعیین مهریه، خواستار تدوین ساز و کاری نوین برای محاسبه مهریه پرداختی در پرونده‌های مرتبط با طلاق و درخواست مهریه شد.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی ۱۴ آبان در جریان بازدید از مجتمع قضایی شهید بهشتی شهرستان کرمان (محاکم خانواده) اظهار کرد: در بحث مهریه می‌توان از راهکارهایی مشابه تعیین دیه که به صورت سالانه محاسبه واعمال می‌شود؛ استفاده کرد و در هر سال یک قیمت معین به ازای هر سکه مهریه، مشخص شود.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از تعیین مهریه بر مبنای سکه طلا، افزود: موضوع تفاوت نرخ سکه در پرونده‌های مطالبه مهریه و طلاق، باید به‌صورت جدی مورد تدبیر قرار گیرد؛ زیرا هم مردم را گرفتار کرده و هم دستگاه قضایی را درگیر نموده است.

حمیدی اظهار کرد: همانگونه که میزان دیه هر ساله تعیین می‌شود، می‌توان درباره مهریه نیز سازوکار قانونی پیش‌بینی کرد تا این موضوع از شکل نابسامان فعلی ناشی از نوسانات قیمت سکه خارج شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به تأثیر نوسانات قیمت سکه بر حجم پرونده‌های قضایی، بیان کرد: حجم قابل‌توجهی از پرونده‌های تعدیل و اعسار، ناشی از حباب موجود در قیمت سکه است و با توجه به این موضوع، باید تصمیمی مدبرانه از سوی نهادهای مربوطه برای حل این مشکل و کاهش پرونده های وارده به دستگاه قضایی اتخاذ شود.

وی خاطرنشان کرد: باید با نگاه کارشناسی و با همکاری قوه قضائیه، مجلس و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، راهکاری مناسب برای تعیین مهریه طراحی شود تا ضمن رعایت حقوق شرعی و قانونی بانوان، از بروز مشکلات اجتماعی و قضایی برای خانواده‌ها جلوگیری شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha