• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99043123094

مدیر کل فنی و حرفه‌ای یزد مطرح کرد:

نیاز شدید قطب نساجی کشور به تربیت نیروی متخصص

نیاز شدید قطب نساجی کشور به تربیت نیروی متخصص

ایسنا/یزد مدیر کل فنی و حرفه‌ای یزد با بیان این‌که ترویج فرهنگ کار و مهارت آموزی رویکرد جدید فنی وحرفه‌ای در این استان است گفت: قطب نساجی کشور به شدت به مربی نساجی و تربیت نیروی جوان نیاز دارد.

«امیرسعید مصباحی» روز گذشته ۳۰ تیرماه، در نشست خبری آنلاین خانه مطبوعات و رسانه‌های استان یزد با بیان این‌که از امروز سه شنبه ۳۱ تیرماه هفته ملی مهارت آغاز می‌شود، اظهار کرد: امسال با توجه به وضعیت کرونا برنامه‌های سازمان فنی و حرفه‌ای بیشتر حول رویدادها و دوره‌های غیرحضوری برگزار می‌شوند.

وی ایجاد و گسترش فرهنگ مهارت‌آموزی را اولویت جدی اداره کل فنی و حرفه‌ای استان یزد دانست و افزود:‌ بعد از شیوع کرونا تمام کلاس‌ها و دوره‌های فنی و حرفه‌ای یزد با اولویت رعایت فاصله گذاری اجتماعی و به صورت زوج و فرد برگزار می‌شوند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان یزد در ادامه گفت:‌ از این پس آمار عملکرد این نهاد آموزشی بجای بیان تعداد نفر دوره و نفر ساعت، با معرفی آموزش‌های منجر به اشتغال پایدار و تعداد شاغلین درگیر ارائه می‌شود.

مصباحی مشاغل پایدار و ریشه‌ای هر شهرستان را ملاک برنامه‌ریزی و تدوین تقویم آموزشی فنی و حرفه‌ای یزد عنوان و تصریح کرد: جهت گیری دوره‌های مهارتی در استان یزد متناسب با نیاز و ظرفیت موجود در هر شهرستان تعیین می‌شود.

وی تربیت مربی متناسب با نیاز استان را از دیگر وظایف و رویکردهای جدی سازمان فنی و حرفه‌ای دانست و بیان کرد: متأسفانه در ادوار گذشته آن طور که باید به بحث تربیت و جذب مربی مورد نیاز توجه نشده، به طوری که امروز قطب نساجی کشور به شدت به مربی نساجی و تربیت نیروی جوان نیاز دارد.

این محصول راه‌اندازی مرکز تخصصی سفال و سرامیک در استان را از جمله اقدامات در دستور کار فنی و حرفه‌ای یزد عنوان کرد و افزود: دپارتمان تربیت مربی در حوزه سفال، ‌سرامیک و کاشی در استان یزد راه‌اندازی شد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای یزد با بیان این‌که در حال حاضر ۸۰ مربی رسمی و پیمانی و ۱۳۰ مربی حق‌التدریسی در این استان مشغول فعالیت هستند، گفت: از ابتدای امسال تاکنون دو دوره مربیگری به صورت آنلاین برای مربیان مرتبط کشور برگزار شده است.

این مسئول در خصوص اولویت‌های اجرایی اداره کل فنی و حرفه‌ای یزد بیان کرد:‌ توسعه صنعت گردشگری یکی از محورهای جدی دوره‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای یزد بود که متأسفانه با شیوع کرونا تغییر کرده و در حال حاضر بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و البته ظرفیت یزد، توجه به صنعت پوشاک به عنوان اولویت اجرایی مد نظر قرار گرفته است.

وی اجرای طرح نیاز سنجی سربازان و نیروهای نظامی و همکاری با دانشگاه‌های استان به منظور تقویت مهارت آموزی دانشجویان را از دیگر برنامه ها و اقدامات در دستور کار فنی و حرفه‌ای یزد دانست و خاطرنشان کرد: به زودی مرکز تخصصی کسب و کار و کارآفرینی در حوزه علوم نظری و مهارتهای مرتبط، در استان یزد راه‌اندازی می‌شود.

مصباحی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که علی‌رغم تمام بدی‌ها و آسیب‌های روحی،‌ روانی و اقتصادی، کرونا فرصت‌هایی را نیز ایجاد کرده است، گفت: حرکت سریع و تقویت زیرساخت‌های آموزش غیرحضوری و مجازی از جمله فرصت‌های ایجاد شده ناشی از شیوع کرونا است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای یزد با اشاره به ضرورت توجه بیش از پیش به مشاغل خانگی، تصریح کرد: طرح خانواده مهارت‌آموز از دیگر برنامه‌های شاخص این اداره کل در استان یزد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha