• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99043123176

استاندار کرمان تاکید کرد

ضرورت رفع موانع توسعه صادرات محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان به روسیه

ضرورت رفع موانع توسعه صادرات محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان به روسیه

ایسنا/کرمان استاندار کرمان بر ضرورت رفع موانع توسعه صادرات محصولات کشاورزی جنوب استان کرمان به کشور روسیه تاکید کرد.

دکتر "محمدجواد فدایی" در نخستین نشست ستاد روسیه با هدف بررسی مشکلات و موانع توسعه بازارهای صادراتی به کشور روسیه بر لزوم شناسایی و رفع موانع صادراتی به کشور روسیه و نیز کشورهای اوراسیا تاکید کرد و گفت: تولید محصولات کشاورزی خارج از فصل یکی از مزیت‌های صادراتی جنوب کرمان است اما باید مسایل مربوط به حمل و نقل این محصولات رفع شود.

استاندار کرمان اظهار کرد: سرعت بخشیدن به عملیاتی کردن مصوبات و فعال‌تر شدن دیپلماسی اقتصادی در این زمینه راهگشا خواهد بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، همچنین طرح احداث اسکله صادراتی ویژه محصولات کشاورزی با حضور استاندار کرمان، استاندار هرمزگان، معاون اقتصادی وزیر جهادکشاورزی،رییس مجمع نمایندگان استان کرمان و فعالان بخش خصوصی بررسی شد. 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha