• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99050503417
  • خبرنگار : 71129

تعویق سفر رییس مجمع عمومی سازمان ملل به پاکستان

تعویق سفر رییس مجمع عمومی سازمان ملل به پاکستان

رئیس جدید مجمع عمومی سازمان ملل امروز (یکشنبه) اعلام کرد، به دلیل نقص و مشکلات فنی در هواپیما، سفرش به پاکستان را به تعویق می‌اندازد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وولکان بوزکر، دیپلمات ترکیه‌ای که به عنوان رئیس هفتاد و پنجمین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل ماه گذشته میلادی انتخاب شد، قرار بود امروز به اسلام آباد برود اما در پستی توئیتری نوشت که به دلیل نقص فنی در هواپیما بعدا به این سفر می‌رود.

شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان نیز در توئیتی نوشت: به زودی از حضور شما در پاکستان برای یک سفر مثمرثمر و سازنده استقبال می‌کنیم.

روز شنبه، قریشی حین اعلام این سفر از سوی این دیپلمات ترکیه‌ای ابراز امیدواری کرد که بتواند با وی درباره پاره‌ای از مسائل شامل کشمیر گفتگو کند.

پاکستان می‌خواهد که سازمان ملل نقشی در حل مساله کشمیر و بر اساس قطعنامه‌هایی ایفا کند که به ساکنان این منطقه اجازه می‌دهد تا درباره اینکه با هند یکی شوند یا با پاکستان یا استقلال را ترجیح می‌دهند، تصمیم گیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha