• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99050604202
  • خبرنگار : 50346

مدیر یکی از موسسات قرآنی

قرآن‌آموزان شیروانی از آموزش در فضای مجازی استقبال نکردند

 قرآن‌آموزان شیروانی از آموزش در فضای مجازی استقبال نکردند

ایسنا/خراسان شمالی مدیر مؤسسه صدرا شیروان گفت: قرآن‌آموزان از فعالیت در فضای مجازی و همچنین گذراندن آموزش به صورت الکترونیکی، استقبال نمی‌کنند.

فاطمه آدینه‌پور، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه کرونا آسیب بسیاری به مؤسسات قرآنی وارد کرده است، اظهار کرد: به علت شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری وجود ندارد و از همین جهت تلاش کردیم تا کلاس‌ها را به صورت مجازی برگزار کنیم اما استقبال در حد سه الی چهار نفر بوده است.

وی با بیان اینکه ۲۰ سال است در حوزه قرآنی فعالیت دارم، ادامه داد: هر سال حدود ۲۰۰ نفر قرآن‌آموز با مؤسسه ما در ارتباط بود اما در حال حاضر این آمار بیش از اندازه کم شده است و امکان پرداخت بیمه مربیان مؤسسه وجود ندارد.

آدینه‌پور با اشاره به اینکه در حال حاضر دو مربی با مؤسسه در ارتباط هستند، اضافه کرد: از آنجایی که حق‌الزحمه به دشواری پرداخت می‌شود، امکان پرداخت بیمه وجود ندارد و مدتی را برایشان ترک از کار اعلام کردیم اما حق افراد ضایع می‌شود چون در حال حاضر آموزش می‌دهند.

مدیر مؤسسه صدرا شیروان بیان کرد: پشتوانه مالی برای مؤسسات قرآنی وجود ندارد و حمایت‌های مالی دولتی نیز انجام نمی‌شود و از همین جهت است که تقریبا دغدغه تمام مؤسسات قرآنی، مباحث مالی است که امکان ادامه فعالیت به آنان نمی‌دهد.

آدینه‌پور با تاکید براینکه کاهش سطح درآمدی خانواده‌ها نیز یکی از علت‌های عدم استقبال قرآن‌آموزان است، اظهار کرد: یکی از قرآن‌آموزان مراحل حفظ را خیلی خوب پیش می‌رفت اما از آنجایی  خانواده وی با مشکلات اقتصادی مواجه بود، امکان حضور در کلاس‌ها را نداشتند.

مدیر مؤسسه صدرا شیروان افزود: اگر مربی‌های تخصصی در حوزه صوت و لحن وجود داشته باشد، قرآن‌آموزان از نظر کیفی رشد بسیار خوبی می‌کنند اما در شیروان با این کمبود مواجه هستیم و اگر از شهرهای دیگر نیز دعوت کنیم، در پرداخت هزینه‌ها دچار مشکل می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه در برگزاری کلاس‌های تخصصی نیاز است که دستگاه‌های مربوطه حمایت کنند، تاکید کرد: نیاز است که دستگاه‌های مربوطه طی سال، چندبار کلاس‌های تخصصی برگزار کنند تا مربیان و قرآن‌آموزان از نظر کیفی پیشرفت قابل قبولی داشته باشند.

وی با تاکید براینکه بیشتر قرآن‌آموزان تا سنین جوانی آموزش می‌بینند اما به سن جوانی که می‌رسند ادامه نمی‌دهند، اظهار کرد: درگیری‌های ذهنی، درس و... موجب می‌شود تا قرآن‌آموزان در این سن از ادامه مسیر خسته شوند و تمام آموزه‌های خود را ترک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha