به گزارش ایسنا، مهدی وجدانی مدیر اداره خوابگاه های دانشگاه علامه طباطبایی در این زمینه تاکید کرد: ما جزو آخرین دانشگاه هایی هستیم که تخلیه خوابگاه ها را در تهران اعلام کرده است چرا که دانشگاه تاکنون دنبال این بود که اگر وضعیت در تهران کمی مناسب شود، امکان استفاده از خوابگاه در تابستان به دانشجویان تحصیلات تکمیلی بدهد و آنها برای انجام کارهای پایان نامه خود از فضای خوابگاه استفاده کنند، به همین دلیل ضرب العجلی برای تخلیه خوابگاه ها نگذاشته نشده است.
به گفته وی، برخلاف بسیاری از دانشگاهها، هر دانشجویی که برای تخلیه خوابگاه ها به دانشگاه مراجعه کند می تواند وسایل خود را از خوابگاه تحویل بگیرد.
وجدانی ادامه داد: اگر چه اطلاعیهای مبنی بر تخلیه خوابگاههای دانشگاه علامه طباطبائی صادر کردیم، اما ضرب العجل آن تا پایان هفته جاری نیست، چرا که طی هفته های آینده و در روزهای یکشنبه و سه شنبه نیز مسئولان خوابگاه حضور دارند.
مدیر اداره خوابگاه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: تاکنون حدود ۳۰درصد از دانشجویان خوابگاه را تخلیه کرده اند، در واقع طبق اطلاعیه های اعلان شده، از ۱۵ شهریور سال تحصیلی جدید شروع می شود. بنابراین ما ناچاریم از یکم شهریور خوابگاه های خود را تخلیه کنیم تا در فرصت دو هفته ای بتوانیم آنها را از لحاظ بهداشتی آماده کنیم، تعمیرات لازم را انجام دهیم و البته به دلیل همهگیری بیماری کرونا خوابگاه ها را سم پاشی کنیم تا آماده پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی جدید باشند.
وی در خصوص دانشجویان استان های دیگر که به دلیل بُعد مسافت، امکان حضور و دریافت وسایل خود را ندارند، گفت: دو راه کار برای این قضیه وجود دارد، نخست اینکه اگر دانشجویی نتواند در خوابگاه حضور پیدا کند و وسایل خود را تحویل بگیرد، بستگان این دانشجو با ارائه کارت شناسایی و هماهنگی با مسئول خوابگاه، می توانند وسایل را تحویل بگیرند.
وجدانی خاطر نشان کرد: راه دیگر اینکه با وجه به اینکه وسایل دانشجو نه بیرون ریخته می شود و نه از بین برده می شود،لذا وسایل دانشجویانی که در روزهای اعلام شده نتوانستهاند خوابگاه را تخلیه کنند، اول شهریور به صورت امانت به انبار منتقل می شود. اما بهتر است دانشجو هنگام جمع آوری وسایل خود حضور داشته باشد تا مسئلهای برای تفکیک وسایل پیش نیاید.
به گزارش ایسنا، با شیوع مجدد کرونا ویروس در کشور و تعطیلی آموزش حضوری بسیار از دانشگاه ها برای ترم آینده، بسیاری از این مراکز با تعیین بازه زمانی مشخص از دانشجویان درخواست کردند وسایل شخصی خود را از خوابگاه ها تحویل بگیرند.
پیش از این نیز دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان در نشست مجازی روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور گفته بود که حدود ۲۰۰ هزار ظرفیت خوابگاهی به جز خوابگاه های خودگردان داریم که از این میان در بهترین شرایط برای ترم آینده ، حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت یعنی معادل ۱۰۰ هزار نفر در این دوره قابل استفاده است و می تواند به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی اختصاص یابد.
انتهای پیام
نظرات