سید محمد قاسمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تلاش میکنیم بهترین خدمات را به مردم استان ارائه دهیم و با برنامههای جسورانهای که برای امسال تدوین شده و اعتبارات پیشبینیشده دو برابر اعتباراتی است که تهران به ما اختصاص داده است.
وی با اشاره به نقاط کور در استان، تصریح کرد: باید در استان ۸۵۰ ایستگاه بی تی اس داشته باشیم اما ۵۵۰ ایستگاه وجود دارد که در سالجاری ۶۰ ایستگاه بی تی اس اضافه خواهد شد.
مدیر مخابرات منطقه لرستان خاطرنشان کرد: هماکنون تجهیزات ۲۶ ایستگاه از این بی تی اسها رسیده که بر روی آنها کار انجام میشود که هر چه زودتر به بهرهبرداری برسند.
قاسمی اضافه کرد: امسال در هفته دولت هشت تا از این ایستگاهها را افتتاح خواهیم کرد که هزینه هر ایستگاه حداقل یک میلیارد تومان است باقی هم تا پایان سال افتتاح خواهد شد.
وی بیان کرد: بنابراین راهاندازی این ۶۰ ایستگاه بی تی اس تحول خوبی را در سطح استان به وجود میآورد اما باز حدود ۲۲۰ ایستگاه دیگر نیاز است.
مدیر مخابرات منطقه لرستان ادامه داد: اگر امسال ۶۰ ایستگاه راهاندازی شود سال دیگر میتوان آن را تبدیل به ۹۰ ایستگاه کرد و این در حالی است که سال گذشته ۱۲ ایستگاه راهاندازی شد و این ظرفیت قرار است امسال ۵ برابر شود و همکاران باید پنج برابر زحمت بکشند.
قاسمی عنوان کرد: ارتقا تکنولوژی ۴۷۷ ایستگاه بی تی اس در حال انجام است و بر روی ریل پیشرفت قرار گرفتهایم و امسال تحول خوب ایجاد خواهد شد.
وی اظهار کرد: از این ۶۰ ایستگاه ۳۰ ایستگاه در روستا و ۳۰ ایستگاه در شهرها افتتاح میشود و مهم این است که ما درد را فهمیدهایم و در حال درمان هستیم.
مدیر مخابرات منطقه لرستان با اشاره به مناطق گردشگری افزود: توجه ما به این مناطق هست و در تلاش هستیم از این بی تی اس ها هم به نقاط گردشگری نیز اختصاص بدهیم.
انتهای پیام
نظرات