• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99060403107
  • خبرنگار : 50191

ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان فنوج به 1000 تن افزایش یافت

ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان فنوج به 1000 تن افزایش یافت

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فنوج سیستان وبلوچستان گفت: شهرستان فنوج دارای سه واحد مرغداری صنعتی فعال با تولید سالانه ۷۵۰تن بوده که با راه اندازی یک واحد مرغداری جدید، تولید سالانه شهرستان به ۱۰۰۰تن در سال افزایش پیدا کرد.

عیسی قاضی در مراسم بهره برداری از طرح توسعه یک واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان فنوج که معاون امور عمرانی استانداری سیستان وبلوچستان، فرماندار و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشتند افزود: این طرح توسعه مرغداری ٢٠ هزار قطعه ای با ظرفیت تولید سالیانه ٢۵٠ تن و با سرمایه‌گذاری شخصی ١۴ میلیارد ریال راه اندازی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha