در این رویداد ملی، عکاسان منتخب از سراسر کشور در اردوی پنج تا ۱۰ روزه به سیستان و بلوچستان اعزام میشوند و از جاذبههای طبیعی و فرهنگ و زندگی مردم در شهرهای مختلف مانند زاهدان، زابل، چابهار، ایرانشهر و سراوان عکاسی میکنند.
علیرضا شهرکی معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان امروز شنبه در مراسم رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره ملی عکس نگاران در زاهدان، اظهار کرد: این جشنواره با تلاش هنرمندان برجسته استان در سالهای گذشته شکل گرفته و در پنجمین دوره خود فرصتی ارزشمند برای نمایش زیباییها و وحدت مردمان این دیار است.
وی با بیان اینکه این جشنواره با تاریخچهای پر بار و با باور و همت هنرمندان برای معرفی چهره واقعی سیستان و بلوچستان برگزار میشود، افزود: این استان بهدلیل بکر بودن و پهناوری، ظرفیتهای فراوانی برای به تصویر کشیدن دارد اما همچنان بسیاری از زوایای آن مغفول مانده است.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: یکی از تدابیر ما این است که با همیاری همه دستگاههای اجرایی و متولیان امر، فرصتهای بیشتری برای حضور گروههای مختلف عکاسی فراهم شود تا بتوانند موضوعها را بهصورت تخصصیتر به تصویر بکشند.
شهرکی بیان کرد: یکی از زیباییهای سیستان و بلوچستان علاوه بر طبیعت بکر و اقلیم متفاوت، مردمان خوب و وحدتگرای آن هستند که در حوادث اخیر نیز نشان دادند چگونه جانانه زیر پرچم ایران ایستاده و از کشورشان دفاع میکنند.
وی تاکید کرد: این جشنواره فرصتی ارزشمند است تا عکاسان بتوانند زندگی مردم، وحدت، وفاق و عرق ملیگرایی مردمان سیستان و بلوچستان را به تصویر بکشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم گفت: جشنواره ملی عکس نگاران یکی از رویدادهای مشهور هنری کشور است که هر ساله عکاسان حرفهای و مطرح ایران منتظر انتشار فراخوان آن هستند.
عبدالسلام بلوچزاده اظهار کرد: این جشنواره کاملا حرفهای و تخصصی و بهصورت مستمر برگزار شده در حالی که بسیاری از رویدادهای فرهنگی و هنری تداوم نداشتهاند.
وی افزود: جشنواره ملی عکس نگاران با تلاش مستمر هنرمندان و متولیان فرهنگی سیستان و بلوچستان جان گرفت و امروز نیازمند حمایت برای به ثمر نشستن هر چه بهتر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دورههای گذشته، این جشنواره بخشهای جنبی متنوعی داشته که به موضوع هایی چون زنان، محیط زیست و مشاغل بومی در حال انقراض پرداخته است.
بلوچ زاده گفت: در این جلسه از دستگاههای اجرایی مانند شهرداری، جهاد کشاورزی و میراث فرهنگی دعوت کردیم تا اولویتهای خود را برای جشنواره مطرح کنند و فراخوانها به سمت مباحث مورد نیاز سیستان و بلوچستان هدایت شود.
به گزارش ایسنا، به نقل اداره ارشاد استان سیستان و بلوچستان، بلوچ زاده تصریح کرد: عرصه فرهنگ و هنر ظرفیتی کمهزینه و پربازده است که میتواند فرجامی نیکو برای حل بسیاری از مسائل و معرفی توانمندیهای سیستان و بلوچستان فراهم کند.
انتهای پیام
نظرات