سردار محمد عبداللهپو در دیدار با خانواده سردار شهید حاج محمود قلیپور، با اشاره به ضرورت حفظ حرمت شهدا، اظهار کرد: بسیاری از رزمندگان میدانستند که برنمیگردند؛ همانند صحنه کربلا که امام حسین(ع) به یارانش فرمود همه به شهادت می رسند و آنها هم وفاداری خود را به امامشان ثابت کردند.
وی با اشاره به درخشش رزمندگان گیلانی در دوران دفاع مقدس، بیان کرد: حاج محمود قلیپور نقش بسزایی در راهاندازی لشکر ۱۶ قدس گیلان داشت و اگر ایشان نبود، ما امروز این لشکر پیروز را نداشتیم.
فرمانده سپاه قدس گیلان، با بیان اینکه حاج محمود قلی پور برای تشکیل لشکر ۱۶ قدس گیلان همه ساز و کارها را فراهم کرد، متذکر شد: ایشان برای راهاندازی و جان گرفتن این لشکر بسیار تلاش کرد؛ لشکری که برای فعالیت نیازمند ابزار و امکانات مختلف بود.
عبدالله پور، با اشاره به اخلاص بینظیر سردارانی همچون شهید حاج محمود قلیپور و حاج قاسم سلیمانی، خاطرنشان کرد: روح بزرگ حاج قاسم نیز در تک تک ما اثر گذاشت و امیدواریم بتوانیم راه شهدا را ادامه دهیم و از خانواده شهدا نیز التماس دعا داریم، زیرا دعای خانواده شهدا در حق دیگران اثر دارد.
حجت الاسلام والمسلمین حسین رهبری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه مرکزی رشت نیز، عنوان کرد: شهدا نحوه مرگ خود را انتخاب میکنند و در این راه شهادت را برمیگزینند.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس و سردار شهید جهان اسلام و جبهه مقاومت همچون حاج قاسم سلیمانی، گفت: حاج محمود قلیپور افتخار گیلانیان است و به عقیده من، ایشان همانند حاج قاسم سلیمانی بود.
به گزارش ایسنا، سردار شهید حاج محمود قلیپور در سال ۱۳۳۲ در خانودهای مذهبی دیده به جهان گشود و رئیس ستاد لشکر ۱۶ قدس گیلان بود و بیش از یک دهه با منافقان در جنگلهای شمال و غرب جنگید تا در دوران دفاع مقدس مدال پرافتخار شهادت را کسب کرد.
وی در دوران اوج شرارتهای منافقان کوردل و دیگر گروهکهای منحرف شرق و غرب با توجه به تخصص نظامی که داشت به اتفاق سایر همرزمانش مبارزهای بیامان را با دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی آغاز کرد.
با آغاز جنگ تحمیلی بهسوی جبهههای نبرد با دشمنان اسلام شتافت؛ او سرپل ذهاب، مسئولیت حفاظت از پادگان ابوذر را برعهده داشت و با همت والایش جلوی سقوط حتمی پادگان را گرفت.
سردار شهید قلیپور در جنوب کشور نیز حماسهآفرینی کرده و از روحیه فوق العادهای برخودار بود که موجب ترغیب و تشویق همرزمانش در این نبرد الهی میشد و سرانجام در تاریخ ۱۰ شهریور سال ۱۳۶۵ در منطقه حاج عمران جاودانه شد.
انتهای پیام
نظرات