محسن اسدبیگی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ۲۱۸۸ بیمار خاص دیالیزی، ام اس، هموفیلی، تالاسمی، پیوندی، پروانهای(EB) و فیبروز کیست در استان وجود دارد.
وی افزود: اکثر داروهایی که به این بیماران داده میشود رایگان است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه تمام داروهای تجویزی برای این بیماران مشمول بیمه هستند، گفت: برای بیماران MS هفت تا ده قلم دارو تجویز میشود که نوع ایرانی آن بصورت کامل تامین شده اما برای نوع خارجی آن در برخی موارد با کمبود در کشور مواجه هستیم.
اسدبیگی بیان کرد: ۲۰ قلم دارو برای بیماران هموفیلی و تالاسمی تجویز میشود که این داروها مشمول بیمه هستند.
وی با بیان اینکه بطور متوسط ماهیانه بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان هزینه صرف تامین داروهای بیماران خاص میشود، اضافه کرد: در کشور و استان با کمبود بین ۴۰ تا ۵۰ قلم دارو مواجه هستیم که این امر مانع خدمت نمیشود و در مواردی بیمار مجبور است به جای داروی خارجی از مشابه ایرانی استفاده کند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: یکی از مشکلات ما نبود شرکتهای بزرگ دارویی در استان است.
اسدبیگی افزود: نیاز است شرکتهای بزرگ و عمده دارویی در لرستان شعبه راهاندازی کنند که این امر نه تنها منجر به ایجاد فرصت شغلی خواهد شد بلکه دسترسی به دارو را تسهیل میکند.
وی اظهار کرد: شرکتهای دارویی ۲۰۰ میلیارد تومان طلب از دانشگاه داشتند که با مساعدت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
انتهای پیام
نظرات