• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404081207481
  • منبع : نمایندگی لرستان

آیت‌الله مبلغی: خانواده شهدا مایه حیات معنوی جامعه‌اند

آیت‌الله مبلغی: خانواده شهدا مایه حیات معنوی جامعه‌اند

ایسنا/لرستان آیت‌الله مبلغی بر جایگاه والای خانواده‌های شهدا تأکید کرد و گفت: احترام به خانواده شهید در واقع پاسداشت انسانیت و ارزش‌های الهی است و بنیاد شهید باید در کنار خدمت‌رسانی، تبیین فلسفه حیات و مرگ را نیز در جامعه دنبال کند.

آیت‌الله احمد مبلغی در جمع کارکنان بنیاد شهید لرستان ضمن تبریک انتصاب مدیرکل جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، اظهار کرد:  مدیری دلسوز، آگاه و کارآمد مسئولیتی خطیر را برعهده گرفته است و بی‌تردید حضور ایشان برای استان لرستان منشأ خیر و برکت خواهد بود.

وی با اشاره به جایگاه رفیع خانواده‌های معظم شهدا در فرهنگ دینی، افزود: در ادبیات اسلامی، خانواده شهید بودن یک افتخار بزرگ است؛ امام سجاد (ع) نیز در خطبه معروف شام، از خانواده‌های شهید اهل‌بیت (ع) به‌عنوان مایه مباهات یاد کردند. جامعه باید این جایگاه را ارج نهد و ارزش آن را زنده نگه دارد، زیرا غفلت از این احترام، در واقع بی‌توجهی به نعمتی الهی است.

آیت‌الله مبلغی تصریح کرد: فلسفه وجودی بنیاد شهید تنها خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا نیست، بلکه یکی از رسالت‌های مهم آن، ترویج و زنده نگه‌داشتن ارزش‌های اجتماعی و فرهنگی مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است. بنیاد باید این شعله را همیشه گرم و روشن نگه دارد.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت تبیین فلسفه حیات و مرگ در جامعه پرداخت و گفت: فهم درست از زندگی و مرگ، زیربنای ایمان، تقوا و معنا در حیات انسانی است، برخی تصور می‌کنند این موضوع فقط در زمان جنگ اهمیت دارد، در حالی که نگاه دینی به مرگ و زندگی، بنیان معنوی جامعه را می‌سازد.

وی با تأکید بر نقش عاطفه و انسانیت در پویایی جامعه اظهار کرد: انسانی که احساس و عاطفه در او بمیرد، در واقع مرده‌ای میان زندگان است. امروز در جهان شاهد مرگ احساس در رژیم اشغالگر قدس هستیم که بی‌رحمی و خشونت را به اوج رسانده است.

آیت‌الله مبلغی افزود: اسلام بر پایه رحمت و عاطفه استوار است، اگر جامعه‌ای عاطفه را از دست دهد، انسانیت نیز از میان می‌رود، ما باید نسلی عاطفی، آگاه و بیدار تربیت کنیم تا از مرگ احساس، مرگ عقل و مرگ بیداری در امان بماند.

به گزارش ایسنا و به نقل از بنیاد شهید لرستان در روز دوشنبه ۱۲ آبان، وی در پایان گفت: تکریم خانواده‌های شهدا، در حقیقت تکریم خود جامعه است؛ زیرا جامعه‌ای که خانواده شهید در آن محترم است، جامعه‌ای زنده، استوار و دارای هویت دینی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha