در حالی که پیش از این مدیرعامل شرکت فولاد اکسین اعلام کرده بود به دلیل موافق نبودن ۲ نفر از اعضای هیات مدیره این شرکت نمی توانند در لیگ برتر کشتی فرنگی کشور شرکت کنند، با پیگیری ها رییس فدراسیون، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان و هیات کشتی استان، نظر این شرکت برای تیم داری در فصل پیش روی لیگ برتر تغییر کرد.
به گزارش ایسنا، اسکند عیسوند دبیر هیات کشتی خوزستان نیز در این خصوص به ایسنا، گفت: شرکت فولاد اکسین خوزستان در نامه ای به فدراسیون کشتی اعلام کرد که این تیم در لیگ برتر کشتی کشور شرکت می کند و خدا را شکر این نویدبخش روزهای خوب برای کشتی خوزستان و کشتیگیران بومی این تیم است.
فولاد اکسین با کادر مربیگری بومی و کشتی گیرانی که بیشتر آن ها بومی هستند، بسته شده است.
طبق قرعه کشی که قبلا انجام شده بود، فولاد اکسین در گروه اول این رقابت ها با آریو برزن بهبهان، هیات کشتی سیرجان و رعد پدافند ارتش همگروه است.
با اعلام آمادگی فولاد اکسین، بر این اساس خوزستان با سه نماینده در لیگ برتر کشتی فرنگی کشور حضور خواهد داشت. آریو برزن بهبهان و احتشام گستر خوزستان دیگر نمایندگان استان در این رقابت ها هستند.
انتهای پیام
نظرات