• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99061510909
  • خبرنگار : 71381

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۵ شهریور ایسنا

پربازدیدترین اخبار سیاسی ۱۵ شهریور ایسنا

برگزاری آیین آغاز سال تحصیلی جدید/ اظهارات روحانی در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا/ سفر وزیر خارجه سوییس به اصفهان/ واکنش دیپلمات روس به انتشار گزارش جدید آژانس درباره ایران و... در صدر اخبار مورد توجه و پربازدید امروز مخاطبان سرویس سیاسی ایسنا بود که می‌توانید آنها را در این گزارش مرور کنید.

امسال با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر متفاوت است

اظهارات رئیس‌جمهور در آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید در صدر اخبار پرمخاطب بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی با بیان اینکه امسال سال انضباطی دانش‌آموزان است، گفت: چیزی شبیه پادگان‌های آموزشی نیروهای مسلح، به طوری که در مسیر منزل تا مدرسه اصول بهداشتی را مراعات کند، در مدرسه رعایت فاصله اجتماعی را مورد توجه قرار دهد، در زمان خروج از مدارس نیز این فاصله‌گذاری حفظ شود. پس امسال سال متفاوتی با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر در شیوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظم و انضباط در این زمینه از سوی دانش‌آموزان است.

خبرهای دیگر از مراسم آغاز سال تحصیلی جدید را در لینک های زیر بخوانید.

زنگ آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ نواخته شد

دانش‌آموزان برای مقابله با کرونا چگونه به خانواده و هم‌کلاسی‌ها کمک کنند؟

***

در ۷ ماه گذشته با وجود کرونا و تحریم، هیچ کسی به کمک ما نیامد

رییس جمهور  همچنین در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا خطاب به مردم ایران گفت: ممکن است این سخن من دردناک باشد اما ما در این هفت ماه سختی که از ویروس کرونا و تحریم داشته ایم، هیچ کس به کمک ما نیامد. آمریکا که شرورتر از این حرف ها است، نیامد بگوید تا زمانی که کرونا هست تحریم ها را بردارم، اگر یک جو عقل داشت و به تاریخ خودش می اندیشید این کار را می کرد اما در این هفت ماه تحریم های جدید را هم بر ما تحمیل کرد.

وی افزود: آنهایی هم که دوست ما بودند کمک مان نکردند، نگفتند در این مدت که آمریکا ما را تحریم کرده و کرونا هم هست فشار آمریکا را تحمل کنند و به کمک مان بیایند.

وزیر خارجه سوییس به اصفهان رفت

سفر وزیر امور خارجه سوییس به ایران و توقف کوتاهش در اصف هم از خبرها پربازدید بود.

برنامه های رسمی سفر وزیر خارجه سوئیس بعد از یک توقف کوتاه در اصفهان، از روز یکشنبه در تهران آغاز می شود که مهمترین آن جلسه یکصدمین سالگرد آغاز روابط دو کشور است.

واکنش دیپلمات روس به انتشار گزارش جدید آژانس درباره ایران

واکنش نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین به انتشار گزارش فصلی جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ایران هم از خبرهای مورد توجه مخاطبان بود.

میخائیل اولیانوف در صفحه توییترش نوشت: از گزارش آژانس معلوم است که ایران به محل‌های تعیین شده توسط آژانس دسترسی ایجاد کرده است. کسانی که امیدوار بودند بحرانی پیرامون این مسئله ایجاد کنند باید احساس ناامیدی کنند. روحیه همکاری میان تهران و آژانس غالب شد. 

برخی اخبار با محوریت ایران و آمریکا را نیز می توانید در لینک های زیر دنبال کنید.

تلاش آمریکا برای فعال سازی مکانیسم ماشه بیهوده و شکست خورده است

تلاش آمریکا برای فعال سازی مکانیسم ماشه چماقی بر سر آن‌هاست

تکرار ادعای انتخاباتی مشاور امنیت ملی آمریکا علیه ایران

تاکید بر تداوم همکاری‌های هسته‌ای ایران و روسیه در مقابل فشار آمریکا 

***

وزیر دفاع انگلیس بدهی کشورش به ایران را تایید کرد

خبر بعدی،‌ تایید بدهی انگلیس به ایران بر سر عدم تحویل تانک های چیفتن از سوی وزیردفاع این کشور بود.

برای اولین بار در دولت انگلیس بن والس وزیر دفاع این کشور بدهی کشورش به ایران را  بر سر خرید تانک های چیفتن تایید کرد و با تلاش برای مرتبط کردن این موضوع به زندانی بودن نازنین زاغری شهروند دو تابعیتی انگلیسی-ایرانی در ایران، گفت که فعالانه به دنبال پرداخت این بدهی به دولت ایران است و این موضوع می تواند به اطمینان حاصل کردن از آزادی شهروندان دو تابعیتی انگلیسی از جمله نازنین زاغری در ایران کمک کند. 

هر جا محرومیت وجود دارد برای رفع آن اقدام می‌شود/دنبال مچ‌گیری نیستیم

تاکید محمد باقر قالیباف بر رسیدگی به محرومان و مستضعفان سرلوحه کار مجلس یازدهم در نشست نهایی پیگیری و نظارت میدانی بر استان خوزستان هم از دیگر خبرهای پربازدید بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبتهایش با بیان اینکه نظارت باید میدانی، بی رودربایستی و به‌روز باشد، گفت: قطعاً نظارت باید در حین اجرا صورت گیرد، نه اینکه یک سال بعد از آن گزارش ارائه شود. به همین دلیل نظارت میدانی بسیار موضوعیت دارد. البته مجلس و دیوان محاسبات هرگز به دنبال مچ‌گیری از مدیران نیستند.

برنده انتخابات۱۴۰۰ را چه عاملی مشخص می‌کند؟

تحلیل یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره سرنوشت انتخابات ۱۴۰۰ هم مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

علی صوفی با بیان اینکه دو عنصر برنامه و شخصیت کاندیدا با عنصر همراهی مردم سرنوشت انتخابات آتی را مشخص می کنند،  گفت: برای پیش بینی انتخابات آتی ابتدا باید در نظر بگیریم روالی که در انتخابات‌های گذشته داشتیم ادامه دار هست؛ آیا اوضاع مثل گذشته است؟ باید از خودمان بپرسیم چقدر  شرایط تفاوت کرده و این تفاوت‌ها در چه زمینه‌هایی است. در واقع سوال اصلی این است که چه متغیرهایی از انتخابات دستخوش تضعیف و تغیر شدند؟

بیانیه سفارت ایران در افغانستان درباره سفر هیات ایرانی به کابل

خبر بعدی، بیانیه سفارت کشورمان در افغانستان درباره سفر هیات ایرانی به کابل بود.

در این بیانیه تاکید شده است: در همه دیدارها بر ضرورت وحدت کلمه نیروهای سیاسی افغانستان برای حراست از این دستاوردها و به ویژه حفظ حقوق اساسی اقوام این کشور و همزیستی موثر و مسالمت‌آمیز میان آنان در آینده تاکید شد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha