به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، تفکر ناب نگرشی است برای افزایش بهرهوری و ارزشآفرینی مستمر و حداقل کردن هزینهها و اتلافات؛ به این ترتیب می توان دروازه ورود به سرزمین سیگماها را رفع عیوب، اتلافات و خطاهای مشهود از طریق روش های سریع، نظیر مفاهیم و تکنیک های تفکر ناب (Lean Thinking) دانست؛ چراکه برای افزایش نرخ سیگما نیاز است افزایش نمایی در کاهش عیوب و اتلافات بوجود آید.
ایده اصلی تفکر ناب به حداکثر رساندن ارزش افزوده و به حداقل رساندن دورریزها و ضایعات است. بهطور خلاصه، این تفکر به معنای این است که درحالیکه منابع محدودی در اختیار داریم، بیشترین خدمات را به مشتریان ارائه کنیم. در منابع انگلیسی مدیریت، این تفکر به Lean Thinking تعبیر میشود.
سازمانی که این ایده را اجرایی کرده است، مفهوم ارزش افزوده را بهخوبی درک میکند. این سازمان کلیدیترین فرآیندهای خود را برای افزایش مداوم این هدف متمرکز میکند تا به نتیجه نهایی برسد و نتیجه نهایی در این سیستم، یعنی به صفر رساندن دورریزها و اتلاف انرژی و منابع و به حداکثر رساندن خدمات به مشتریان است.
«تاریچـه تفکـر ناب و کاربردهای آن درصنایع مختلف»، «تعریف ارزش و مکان ایجاد آن در سازمان»، «آشنایی با انواع اتلاف و مصادیق آن»، «تعریف معادله قیمت در رویکرد ناب»، «آشنایی با اصول پنجگانه تفکر ناب» و «آشنایی با عناصر کلیدی در تفکر ناب»از جمله مباحث و سرفصل های آموزشی این دوره است که با تدریس مهندس حسن شکاریار برگزار می شود.
دوره آموزشی تفکر ناب، ٢٧شهریور و ٤مهر (٢جلسه)، ساعت ١٠ الی ١٣، به صورت مجازی و در فضای اسکای روم برگزار خواهد شد.
علاقه مندان برای ثبت نام می توانند به آدرس A_iealz@ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات