• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99062418070
  • خبرنگار : 71496

"اسرائیل از تغییر قدرت در امارات می ترسد"

"اسرائیل از تغییر قدرت در امارات می ترسد"

یک روزنامه عبری زبان فاش کرد، مسؤولان رژیم صهیونیستی از اینکه آمریکا سلاح پیشرفته‌ای را به امارات بفروشد و پس از آن تغییری در حاکمیت در امارات و دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس خ دهد، نگران هستند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان "اسرائیل هیوم" نوشت، این نگرانی که آشکارا ابراز نشده، وجود دارد که حاکمیت دیگری زمام امور را در امارات و دیگر کشورها به دست بگیرد.

این روزنامه عبری زبان به نقل از یک مسؤول نظامی اسرائیلی نوشت، در حال حاضر از نسیم صلح بهره می‌بریم اما ما در منطقه‌ای بی‌ثبات زندگی می‌کنیم که احتمال دارد بادها به سرعت جهت وزش خود را تغییر دهند، بنابراین همواره به دنبال این هستیم که نسبت به سایر کشورهای منطقه دستکم یک گام جلو باشیم.

اسرائیل هیوم همچنین نوشت، مسؤولان اسرائیلی به ویژه از قراردادهای احتمالی فروش جنگنده‌های اف ۳۵ به امارات که می‌توانند موجب رقابتی تسلیحاتی در منطقه شده و از برتری استراتژیک و کیفی اسرائیل بکاهند، نگران هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha