• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99062620343
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مزیت‌های خاموشی که با طرح مشاغل خانگی در خراسان جنوبی زنده شد

مزیت‌های خاموشی که با طرح مشاغل خانگی در خراسان جنوبی زنده شد

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: در حال حاضر مزیت‌های نسبی استان در حوزه مشاغل خانگی شناسایی شده است و تمام تلاش این بوده که نیازها و پتانسیل‌های استان در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

جلال الدین صادقی، امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور ماه، در نشست بررسی روند اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، اظهار کرد: در مرحله نخست اجرای طرح ملی مشاغل خانگی استان خراسان جنوبی به عنوان یکی از ۹ استان پایلوت کشور انتخاب و از سال ۹۶ اجرای این طرح در استان آغاز شد.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: ویژگی‌های این طرح عدم وابستگی به تسهیلات اولیه، شناسایی مزیت‌های شغلی استان، ثبت نام متقاضیان، استعداد سنجی متقاضیان آموزش و توانمندسازی و مشاوره افرادی که توان ورود به طرح دارند، شناسایی افراد پشتیبان و در نهایت اتصال به بازار و نظارت بر تکمیل شدن این زنجیره بوده است.

وی یادآور شد: الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی تبدیل به یک نقشه راه شده است که محصول نظارت و کارفرمایان اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاد دانشگاهی است.



چند شغل با طرح مشاغل حانگی ایجاد شد

مجتبی ابراهیمی، مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست اشاره‌ای به سرفصل مباحث مورد بررسی در فاز اول طرح داشت و گفت: بررسی وضعیت کلی استان، بررسی توانمندی‌ها و مزیت‌های منطقه‌ای استان، شناسایی مشاغل خانگی مزیت دار از جمله مباحث مورد بررسی در این طرح بود.

وی ادامه داد: مزیت‌هایی در این طرح شناسایی و۴۳ شغل احصا شد که ۲۹ شغل مربوط به شهرستان بیرجند است.

مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: در فاز دوم طرح فرایند ثبت‌نام و اقدام عملیاتی در سامانه مشاغل خانگی، ارزیابی و راستی ازمایی نیز انجام و در نهایت اتصال به بازار متقاضیان مشاغل خانگی به برندهای ملی و استانی اجرا شد.

ابراهیمی، تعداد کل متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را ۹۶۶ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تعداد اشتغال ایجاد شده در این طرح ۵۷۱ شغل بوده است.

وی بیان کرد: شش برند تحت عناوین جانای دهقان، برسومه، افرا، سارق، زالو پروران شرق، باران در این طرح ثبت شد.

مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از ایجاد ۳ شبکه پوشاک، عسل و حوله خبر داد.

ابراهیمی، انجام ۳۳ هزار و ۱۶۴ نفر ساعت آموزش، ۲۲۶ ساعت مشاوره و ۳۰ پیشران را از اقدامات انجام شده در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در این طرح ۳۴ مزیت شناسایی شد که پوشاک، حوله بافی، تکثیر و پرورش زالوی طبی، پارچه بافی، تولیدعسل، گلیم بافی، جاحیم، قالی بافی، قلم‌زنی از جمله آن مزیت‌ها است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha