به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مالیات بر ارزش افزوده عبارت است از پولی که خریدار هنگام خرید کالا یا خدمات باید به فروشنده بپردازد و فروشنده کالا و خدمات این پول را باید در دورههای زمانی مشخصی به دولت پرداخت نماید؛ که منظور از این نوع پرداخت تفاوت قیمت کالاها و خدمات در زمان عرضه و در زمان خرید در دورهای مشخص هست. پس این پول شامل خدمات و کالاها و همچنین صادرات و واردات آنها میشود و چند مرحلهای است و در مراحل مختلف مانند تولید، واردات و توزیع از هر فعال اقتصادی به فعال اقتصادی دیگر در معاملات پرداخت میشود اما در آخر هزینه آن از مصرفکننده اخذ میشود و پرداخت آن به صورت الکترونیکی و از طریق ارائه اظهارنامه است.
مالیات بر ارزش افزوده به دلیل برخی ویژگیها مانند شفافیت زایی و درآمدزایی در اکثر کشورهای دنیا رایج شده است. کالاها از زمانی که به شکل مجموعی از مواد خام هستند تا زمانی که به کالاهای مصرفی تبدیل میشوند و به دست مصرفکنندگان نهایی برسند چندین مرحله را پشت سر بگذارند و در هر مرحله بر ارزش اقتصادی آنها افزوده میگردد. این پول نیز در تمام مراحل بر اساس مابهالتفاوت قیمت خرید و فروش محاسبه و دریافت میگردد، تولیدکنندگان نیز در هر مرحله ارزش افزوده را محاسبه کرده و به قیمت تمامشده کالا اضافه میکنند و آن را درنهایت از مصرفکننده نهایی دریافت میکنند. همانطور که گفته شد مالیات بر ارزش افزوده از نوع غیرمستقیم است که بهای آن را مصرفکننده به همراه خرید کالا یا خدمات میپردازد و فروشنده کالا موظف است برطبق قانون و در زمان معین پول دریافتی را به خزانه دولت واریز کند.
" آشنایی با مفاهیم مالیات بر ارزش افزوده"، "نتایج و ویژگی های مالیات بر ارزش افزوده"، "نحوه محاسبه و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده"، "تکالیف فعالان اقتصادی در نظام مالیات" و "سوالات متداول در رابطه با نظام مالیات بر ارزش افزوده" از جمله مباحث و سرفصل های این دوره آموزشی است.
کارگاه "مالیات بر ارزش افزوده"، روزهای یکشنبه و دوشنبه ۳۰ و ۳۱ شهریور ساعت ۱۸ الی ۲۰، به مدت ۴ ساعت به صورت مجازی برگزار می شود.
علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند به آدرس Sam_ut۱@ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات