• جمعه / ۴ مهر ۱۳۹۹ / ۲۱:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99070402755
  • خبرنگار : 50177

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:

سهم کشاورزی از محل اعتبارات کلان کشور زیر ۵ درصد است

سهم کشاورزی از محل اعتبارات کلان کشور زیر ۵ درصد است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سهم کشاورزی از محل اعتبارات کلان کشور زیر پنج درصد است.

اسفندیار حسنی مقدم در دیدار با مدیر کل و معاونین اداره کل امور عشایری لرستان با بیان اینکه جامعه عشایری جامعه‌ای  مولد است که ۲۵ درصد پروتئین کشور را تولید می‌کند و با کمترین هزینه بالاترین بهره وری را دارند، اظهار کرد: عشایر در کشور جایگاه رفیعی دارند و حافظان امنیت کشور هستند.  

وی به شاخص توزیع اعتبارات اشاره کرد و گفت: در شاخص توزیع اعتبارات در کلان کشور ایراداتی وجود دارد اعتقاد بر این است که بخش کشاورزی ۱۹ درصد تولید ناخالص ملی و ۲۰ درصد اشتغال کشور را دارد.

حسنی مقدم با بیان اینکه سهم کشاورزی از محل اعتبارات کلان کشور زیر ۵ درصد بوده و این یک نگاه ملی است، اضافه کرد: ضرورت دارد سهم کشاورزی از میزان توزیع اعتبارات ملی افزایش پیدا کند. این موضوع را در شورای برنامه ریزی استان و به اتفاق مدیرکل امور عشایر و رئیس سازمان برنامه و بودجه مطالبه می‌کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: این روش توزیع اعتبارات هم برای بخش کشاورزی و هم امور عشایری باید تغییر کند که سهم بیشتری از اعتبارات را به این بخش اختصاص دهند ضمن اینکه فقط معطوف به اعتبارات استانی نباشیم و نگاهی هم به اعتبارات ملی داشته باشیم.

وی ادامه داد: طی دو سال اخیر ردیف اعتباری توسعه و توازن برای بخش کشاورزی و امور عشایری و چهار شهرستان حذف شده و دلیل آن این است که به زعم آنان  این چهار شهرستان به رفاه رسیدند اما در جریان سیل ۹۸ این شاخص‌ها تنزل پیدا کرده‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: باید پیگیر باشیم که ردیف اعتباری توسعه و توازن را مجدداً برقرار کنیم و این امر مستلزم پیگیری از طریق معاونت برنامه‌ریزی است.

وی درباره کمبود نیروی انسانی  در ادارات تابعه گفت: اعتقاد دارم سازمان جهاد کشاورزی استان و ادارات تابعه آن یک خانواده هستند و جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز می‌توانیم از تمامی بخش‌ها و در چارچوب  قوانین و مقررات جابجایی انجام دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر تامین اعتبار جهت احداث جاده بین مزارع برای عشایر تاکید کرد و گفت: از هر ١٠ جاده بین مزارع  دو مورد آن برای مناطق عشایری تامین اعتبار شده و احداث شود.

وی بر تجمیع مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و ادارات وابسته طی یک برنامه‌ریزی بلندمدت عنوان و بیان کرد: با این کار در هزینه‌های جاری صرفه‌جویی شده، همچنین دسترسی بهره برداران بخش کشاورزی در مراجعه به مدیریت جهادکشاورزی و ادارات تابعه راحت تر خواهد بود.

حسنی مقدم به موضوع اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق عشایری و خسارات احتمالی به منابع طبیعی که در برخی موارد باعث ایجاد چالش می‌شود اشاره کرد و گفت: هم عشایر حق بهره‌مندی از نیازهای اولیه از جمله جاده دسترسی، آب و برق را دارند و هم حفظ منابع طبیعی و حفاظت از آن ضروری است که در این راستا لازم است در زمان اجرای پروژه نظارت کامل صورت گیرد.

وی تاکید کرد: تامین نهاده‌های دامی و آبزی پروری برای عشایر ضروری است.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha