رحیم خستو در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اجرای پروژه زیرگذر میدان جمهوری اظهار کرد: سرعت در شهرهای امروزی به یک اصل تبدیل شده و این امر به تصمیم گیری مدیران شهری هم تسری داده شده است.
وی ادامه داد: هفته گذشته کمیسیون محیط زیست برای تصمیم گیری در خصوص پروژه زیرگذر میدان جمهوری برگزار شد و بعد از هم اعضای شورای شهر بازدیدی از آن داشتند.
وی افزود: من جزو مخالفان ایجاد این زیرگذر هستم چون معتقدم وظیفه اصلی شهرداری نگهداری شهر است نه اینکه آن را به یک کارگاه دائمی تبدیل کند.
خستو گفت: با توجه به اجرای پروژههای متعدد مثل بزرگراه جنوبی که تهران را به بویین زهرا متصل می کند و همچنین اجرای پروژه بزرگراه شمالی، ضرورتی در تعریف و پیاده سازی این پروژه وجود نداشت.
عضو شورای شهر کرج اضافه کرد: یک برج یا یک زیرگذر را در طول دو سال میتوان ساخت ولی چقدر زمان لازم است که تنه درختی به اندازه درختان بلوار جمهوری قطور شود؟
وی با بیان اینکه شهرها با درختان خود معنا پیدا میکنند، توضیح داد: شهرها بخشی از هویت خود را از درختان کهنسال خود می گیرند و شهرهایی که در دنیا درختان قطور و کهنسال دارند به این معنی است که ریشه هویتی آنها مستحکم تر است.
این مسئول افزود: نگاه مدیران شهری به بحث سرعت و تلاش آنها برای ایجاد زیرگذر و روگذر و ... باعث شده کرج بیشترین کشته را در حوزه عابرین پیاده داشته باشد.
وی گفت: قبل از اجرای چنین پروژههای باید از شهروندان نظرخواهی کرد که آیا دوست دارند به عنوان مثال در میدان جمهوری زیرگذر ایجاد شود یا اینکه جان ۳۱۰ درخت حفظ شود.
عضو شورای شهر کرج ادامه داد: فقدان کلان نگری در تصمیم گیریها در نهایت به شهر و شهروندان آسیب می زند به همین دلیل مدیران شهری باید نگرش خود را در این خصوص تغییر دهند تا کرج شهری زنده باقی بماند.
انتهای پیام
نظرات