حسن شفیعی امروز (یکشنبه_۶ مهرماه) در نشست خبری، اظهار کرد: شهر تیران یکی از شهرهای شاخص در استان و یکی از شهرهای قدیمی، با فرهنگ و پیشینه تاریخی است و همین موضوع وظیفه ما را دشوارتر کرده است.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب این دوره شورای اسلامی و شهرداری تیران ورود به جذب سرمایه گذار در عرصه های مختلف است، گفت: موقعیت جغرافیایی تیران فرصت خوبی است که باید از آن بهره ببریم و در این راستا بسته سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران تعریف شده است.
به گزارش ایسنا، شهردار تیران با اشاره به اینکه طی چند سال اخیر اتفاقات خوبی در حوزه عمرانی و خدماتی در شهر تیران رقم خورده است، افزود: یکی از خواسته های اصلی شهروندان اصلاح ورودی شهر تیران است که علاوه بر نمای ورودی شهر، مشکلاتی از نظر ایمنی داشت، براین اساس اصلاح هندسی و تغییرات اساسی در ورودی شهر در دستور کار قرار گرفت که ۵۰ درصد هزینه اجرای این طرح به عهده شهرداری و ۵۰ درصد به عهده اداره راهداری و حمل و نقل استان گذاشته شده است.
شفیعی به برآورد هزینه ۳۰۰ میلیارد ریالی طرح ورودی شهر تیران اشاره و خاطرنشان کرد: ظرف یکی دو ماه آینده با انتخاب پیمانکار اجرای این پروژه مهم را شروع می کنیم.
وی از اضافه شدن ۲ هکتار فضای سبز شهری به تیران خبر داد که سرانه فضای سبز شهر را از ۱۱ به ۱۲ و نیم متر مربع افزایش می دهد و افزود: تاکید شورای شهر و شهرداری تیران بر توجه به مباحث میراثی است، به طوری که مرمت و بازسازی آسیاب آبی شهر، توجه به خانه های تاریخی، مرمت و بازسازی حمام تاریخی شهر از جمله برنامه ها در این زمینه است.
شفیعی اضافه کرد: امسال ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای لکه گیری و ترمیم معابر اصلی و فرعی شهر هزینه شد، همچنین اصلاح هندسی میادین شهر در دستور کار است که به زودی انجام می شود.
وی با بیان اینکه شهر تیران از لحاظ شهرسازی شهر ویژه ای است، یادآور شد: بودجه سال گذشته شهر به طور کامل محقق شد و پیش بینی می شود امسال هم شاهد تحقق بودجه شهر باشیم.
شهردار تیران با بیان اینکه سرمایه گذاران معمولا اطلاع دقیقی از ظرفیتهای سرمایه گذاری ندارند، گفت: بسته پیشنهادی شهرداری تیران راهنمای گردشگران است و مباحث مختلف در این بسته دیده شده است.
وی به مشارکت بخش خصوصی در احداث تصفیه خانه فاضلاب شهری اشاره و تصریح کرد: اتفاق خوبی که در شهر تیران افتاده ورود بخش خصوصی به پروژه فاضلاب شهر تیران است که پیشرفت فیزیکی نسبتا خوبی داشته و پیش بینی می شود ظرف امسال حداقل ۵۰ درصد شهر شبکه فاضلاب داشته باشد.
شفیعی با بیان اینکه احداث پارک ویژه ای در شهر تیران در دستور کار است، توضیح داد: این پارک موضوعی است و موضوع آن مباحث میراث فرهنگی است که هم اکنون در حال طراحی است و پیشنهاد شده به نام طهران قدیم که نام قدیمی این شهر است در ورودی شهر احداث شود.
وی با تاکید براینکه تراکم در شهر تیران نداریم و اجازه تراکم مازاد در شهر نمی دهیم، افزود: اجازه ورود صنایع آلاینده را به شهر تیران نخواهیم داد.
صنایع آلاینده در شهر نمی خواهیم
اصغر صالحی، عضو شورای اسلامی شهر تیران نیز در این نشست گفت: شهر تیران در محور مواصلاتی دو استان اصفهان و چهارمحال و بختیاری است که پتانسیل های قابل توجهی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دارد.
وی افزود: در سال ۹۸ بودجه شهرداری حدود ۱۲ میلیارد بود که با تفریغ بودجه به ۱۹ میلیارد رسید و پروژه های عمرانی و خدماتی خوبی در این شهر اجرا شد.
علی دادخواه، عضو دیگر شورای شهر تیران، با بیان اینکه قوانین و مصوبات باید به صورتی تدوین شود که پاسخگوی نیازهای اساسی شهر باشد، گفت: در شهر تیران به این نتیجه رسیدیم که در حوزه میراث فرهنگی و تاریخی شهر ورود کرده و از آن برای مباحث گردشگری استفاده کنیم و توزیع عادلانه خدمات در سطح شهر داشته باشیم.
وی با اشاره به اصلاح ورودی های شهر، تاکید کرد: خوشبختانه همه مردم و مسئولان شهر به این نتیجه رسیده اند که صنایع آلاینده در شهر نمی خواهیم، درحالی که امروز اصفهان و برخی شهرها با مشکل آلایندگی مواجه اند، ولی جلوی این اتفاق در شهر تیران گرفته شده است.
این عضو شورای شهر با یادآوری اینکه تیران یکی از قطب های تعمیرگاهی خودروهای سنگین است که در این زمینه زیرساخت های خوبی از سوی شهرداری تیران فراهم شده، خاطرنشان کرد: تیران پارکینگ عمومی نداشت که پیش بینی لازم در این زمینه انجام شد تا چندین پارکینگ در شهر داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات