علی بیات در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با طرح «جام»، اظهار کرد: آﻣﻮزش مجازی ﻣﻘﺪﻣﻪای ﺑﺮای ﺗﺤﻘﻖ و ایجاد ﻓﺮﺻﺖﻫﺎی ﺑﺮاﺑﺮ آﻣﻮزﺷﯽ ﺑﺮای ﻫﻤﮕﺎن است و ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﻋﻼوه ﺑﺮ رﻓﻊ ﻣﺤﺪودﯾﺖﻫﺎ، ﻣﺤﺮوﻣﯿﺖها را ﻧﯿﺰ برطرف کند.
وی افزود: ﺻﺮﻓﻪﺟﻮﯾﯽ در زﻣﺎن، ﮐﺎﻫﺶ ﻫﺰﯾﻨﻪﻫﺎ، ﺗﺒﺪﯾﻞ آﻣﻮزش ﺳﻨﺘﯽ ﺑﻪ ﯾﺎدﮔﯿﺮی به شیوهای مدرن ﺑﺎ اﻧﮕﯿﺰه و اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﺎراﯾﯽ از ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻋﻠﻞ رﺷﺪ و ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﯾﻦ ﺷﯿﻮه ﻧﻮﯾﻦ در ﺗﻮﺳﻌﻪ آﻣﻮزش و ﯾﺎدﮔﯿﺮی است.
این مسئول ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا، آموزش مجازی نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت اجتنابناپذیر برای سیستم آموزشی کشور محسوب میشود و همه مدارس و مراکز آموزشی کشور حسب نیازهای روز جامعه خود را ملزم به بهرهگیری و استفاده از ظرفیت آموزشهای مجازی میدانند.
بیات تصریح کرد: انتظار جامعه این است که مدارس غیردولتی با توجه به ماهیت کاری و مشارکت بیشتر مردم در اداره این مدارس در زمینه آموزشهای مجازی پیشقدم بوده و پیشقراول تغییر آموزش از شیوه سنتی به شیوه الکترونیکی باشد و از ابزارهای متنوع آموزش مجازی و الکترونیکی برای تعلیم و تربیت دانشآموزان نهایت بهره را ببرد.
وی با اشاره به اهداف اجرای طرح جام، عنوان کرد: نظارت بر عملکرد مدارس غیردولتی استان در حوزه آموزشهای مجازی و افزایش رضایتمندی در مخاطبان و اولیای دانشآموزان از مهمترین اهداف اجرای این طرح است. همچنین شناسایی و تشویق موسسان و مدارس فعال و توانمند در آموزشهای مجازی، شناسایی معلمان و دانشآموزان موفق و فعال در حوزه آموزشهای مجازی و ایجاد شور و نشاط آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی از دیگر اهداف این طرح است.
رئیس اداره مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی ادارهکل اموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اجرای این طرح در سطح همه مدارس غیردولتی استان، یادآور شد: این طرح در سه بخش فعالیتهای مدرسه، امکانات سختافزاری و نرمافزای آموزشهای مجازی، تدریس مجازی و آموزشهای الکترونیکی معلمان وولید محتوا (انیمیشن و کلیپهای آموزشی توسط دانشآموزان متوسطه دوره دوم) اجرا خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات