احد جمالی روز سه شنبه هشتم مهر ماه در کارگروه پیشگیری آنفلوانزای پرندگان افزود: در این زمینه در حوزه های پرورش طیور اقدامات مناسب انجام شود.
وی اظهارکرد: با توجه به فصل پاییز و مهاجرت پرندگان، فصل سرما و همزمانی با بیماری کرونا و آنفلوانزای انسانی، تدابیر پیشگیرانه در رابطه با آنفلوآنزای پرندگان اندیشیده شود تا شاهد وقوع رخدادی در این مورد نباشیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از سال های گذشته مطرح بوده و این مسئله به مراتب با حساسیت بیشتری در حال پیگیری است و از آنجایی که این بیماری بار روانی و مالی در جامعه دارد و می تواند حتی منتج به خسارت انسانی نیز شود بنابراین آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و بیان راه های پیشگیری بسیار مهم است.
جمالی تاکید کرد: اداره دامپزشکی، جهاد کشاورزی و محیط زیست تمهیدات لازم برای پیشگیری از آنفلوآنزای پرندگان انجام دهند و فرمانداری ها، بخشداری ها و دهیاری توجه لازم را داشته باشند و در حوزه های پرورش طیور تدابیر مناسب انجام شود.
عبدالله بهمنش، مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: هر چند به لحاظ آنفلوآنزای پرندگان وضعیت این استان عادی است اما باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود و آمادگی لازم را در استان داشته باشیم.
سید اسدالله هاشمی، مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: علاوه بر تالاب ها در استان باید مرغداری ها و پرنده فروشی ها تحت نظر و کنترل باشند.
پرویز یزدانپناه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ادامه این نشست گفت: ۱۱ هزار واکسن آنفلوآنزای انسانی سهم استان شده است که ۶۰۰۰ عدد آن وارد استان شده و در این هفته توزیع خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، وی، جامعه هدف توزیع واکسن را پرسنل بهداشت و درمان، زنان باردار، بیماران خاص، سازمان بهزیستی، سازمان زندان ها و نیروهای نظامی و انتظامی و بنیاد شهید عنوان و بیان کرد: ۵۰۰۰ واکسن دیگر به زودی وارد استان کهگیلویه و بویراحمد خواهد شد.
نظرات