• یکشنبه / ۱۳ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99071309359
  • منبع : دویچه وله

تدارک برای خروج نیروهای آلمان از افغانستان

تدارک برای خروج نیروهای آلمان از افغانستان

طبق توافق آمریکا با گروه طالبان تمام نیروهای خارجی باید تا پایان آوریل ۲۰۲۱ به طور کامل از افغانستان خارج شوند. در آلمان تصمیم نهایی گرفته نشده اما بنا به گزارش‌هایی نیروهای آلمانی برای خروج از افغانستان آماده می‌شوند.

به گزارش ایسنا، بر اساس قراردادی که میان طالبان و ایالات متحده منعقد شده است، تمام نیروهای خارجی باید تا پایان آوریل سال آینده به طور کامل از افغانستان خارج شوند، مشروط بر آن که در برابر نیروهای طالبان نیز به تعهدات خود عمل کنند.

نیروهای نظامی اعضای پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، آماده می‌شوند تا خروج آنها از افغانستان با نظم و ترتیب مناسب انجام گیرد. در ماه‌های آینده تصمیم مقتضی و نهایی در این باره اتخاذ و اعلام خواهد شد. گفته می‌شود که عقب‌نشینی مرتب و منظم نیروها به عملیاتی چندماهه نیازمند است.

بنا بر گزارش‌های غیررسمی، ارتش آلمان از ماه دسامبر خروج نیروها را آغاز خواهد کرد و برای تدارک این امر حدود ۱۰۰ کارشناس امور لجیستیکی ارتش به افغانستان اعزام شده‌اند.

در گزارش‌های دیگری در این باره آمده است که چنانچه نشست وزیران پیمان ناتو در ماه دسامبر تصمیم خود را اتخاذ کند، نیروهای آلمان آماده هستند که تا پایان آوریل خاک افغانستان را ترک کنند.

به گزارش دویچه وله، در چارچوب این برنامه تا پایان نوامبر حدود ۱۵۰ نفر از ارتشیان زن و مرد به افغانستان می‌روند. وظیفه آنها این است که از تمام وسایل و تجهیزاتی که در ۱۸ سال گذشته به افغانستان فرستاده شده است، به دقت لیست‌برداری کنند تا درباره آنها تصمیم گرفته شود.

برخی از تجهیزات تخریب و دور ریخته می‌شود، برخی به آلمان ارسال می‌گردد و برخی به حکومت افغانستان اهدا می‌شود. 

توماس هیچلر، کارشناس امور دفاعی حزب سوسیال دموکرات از این که پاره‌ای مسائل در خفا انجام می‌گیرد انتقاد کرده و تقاضا کرده است که درباره عقب‌نشینی نیروهای ارتشی اطلاعات کافی در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

هم‌اکنون حدود ۱۲۰۰ ارتشی آلمانی در افغانستان هستند. واحدهای رزمی ارتش آلمان در ۲۰۱۳ از قندوز عقب‌نشینی و قرارگاه‌های خود را در قندوز و فیض‌آباد تعطیل کردند. در سال ۲۰۱۴ با اتمام مأموریت ایساف، برخی از تجهیزات ارتش آلمان به این کشور برگشت.

به طور معمول تجهیزات بزرگ و سنگین، مانند تانک، با هواپیماهای باری آنتونوف به ترکیه می‌روند و سپس با کشتی به آلمان منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha