• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99072014819
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

کرونا جدی است؛ دیر به بیمارستان مراجعه نکنید

کرونا جدی است؛ دیر به بیمارستان مراجعه نکنید

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند با بیان اینکه افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند متاسفانه بسیار دیر به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، اظهار کرد: این افراد زمانی مراجعه می‌کنند که بیماری بسیار پیشرفت کرده و مستقیم باید به آی سی یو بروند.

مسعود ضیائی، امروز یکشنبه ۲۰ مهرماه به خبرنگاران در خصوص افزایش شمار مبتلایان در روزهای اخیر، گفت: در روزهای گذشته شمار مبتلایان به بیماری کرونا و افراد بستری در بیمارستان افزایش پیدا کرده و چندین برابر ماه‌های قبل شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: درصدی از افرادی که بستری می‌شوند، نیازمند آی سی یو هستند و به همین دلیل موارد بستری در آی سی یو رو به افزایش است.

رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر(عج) بیرجند با بیان اینکه افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند متاسفانه بسیار دیر به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، تصریح کرد: این افراد زمانی مراجعه می‌کنند که بیماری بسیار پیشرفت کرده و مستقیم باید به آی سی یو بروند.

ضیائی ادامه داد: برای کسی که در آی سی یو بستری می‌شود ۵۰ درصد احتمال مرگ وجود دارد و بهبودش بیشتر از ۵۰ درصد نیست و اگر لوله‌گذاری شود تا ۹۰ درصد احتمال مرگش وجود دارد؛ لذا باید قبل از این مرحله باید به بیمارستان مراجعه شود.

وی افزود: خوشبختانه داروهای بسیار خوبی در دسترس است و درست است که داروی اختصاصی کرونا نیست، اما در بیمارانی که درگیری بالایی داشتند وقتی به موقع مراجعه کردند، توانستیم برای آن‌ها درمان مناسب را انجام دهیم و این افراد نجات پیدا کردند.

این متخصص عفونی بیان کرد: اگر فردی علائمی چون درد قفسه سینه و تنگی نفس شدید، تنفس سریع و دشوار و یا تب طولانی دارد، باید بلافاصله به بیمارستان مراجعه کند تا قبل از اینکه به مرحله شدید بیماری برسد، اقدامات درمانی برای وی انجام شود.

ضیائی خاطرنشان کرد: امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مراجعه به موقع به بیمارستان بتوانیم خدمات بسیار خوبی را به مراجعین ارائه دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha