• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99072820156
  • خبرنگار : 50165

مدیر مجامع گروه صنعتی ایران‌ترانسفو اعلام کرد

تحقق سود قابل توجه در شرکت‌های تابعه گروه صنعتی ایران‌ترانسفو

تحقق سود قابل توجه در شرکت‌های تابعه گروه صنعتی ایران‌ترانسفو

ایسنا/زنجان مدیر مجامع گروه صنعتی ایران‌ترانسفو گفت: سود قابل توجهی در شرکت‌های تابعه ایران‌ترانسفو محقق شده است.

به گزارش روابط‌عمومی گروه صنعتی ایران‌ترانسفو، امیر محمدی اظهار کرد: با توجه به برگزاری مجامع شش ‌ماهه عملکرد شرکت‌های تابعه گروه صنعتی ایران ترانسفو و انتشار گزارش‌های مالی شش ماهه آن‌ها، خوشبختانه شرکت‌ها موفق به تحقق بودجه مصوب خود شدند و اقدامات خوبی جهت پیشرفت روند پذیرش سه شرکت زیرمجموعه در فرابورس انجام شده است.

وی افزود: در شش ماهه ابتدای امسال شرکت‌های تابعه ایران‌ترانسفو علی‌رغم مشکلات متعدد و شیوع ویروس کرونا توانستند نسبت به تحقق بودجه مصوب اقدام کنند.

این مسئول ادامه داد: شرکت ترانسفورماتور توزیع زنگان در شش ماهه حسابرسی ‌شده امسال مبلغ ١٠٠٦ میلیارد ریال سود خالص کسب کرده که در مقایسه با بودجه سال، ۱۶۶ درصد آن در شش ماهه محقق شده است. همچنین شرکت ایران‌ترانسفوی ری نیز در شش ماهه سال گذشته شرکت مبلغ ۲۰۳ و در شش ماهه حسابرسی شده امسال مبلغ ۵۷۸ میلیارد ریال سود خالص کسب کرده که در مقایسه با بودجه سال، ۱۸۵ درصد آن در شش ماهه محقق شده است.

محمدی در رابطه با شرکت عایق‌های الکتریکی پارس، تصریح کرد: در مقایسه با شش ماهه سال گذشته معادل ١٥ درصد و در مقایسه با بودجه سال، ۴۲ درصد آن در ٦ ماهه در این شرکت محقق شده است.

مدیر مجامع گروه صنعتی ایران‌ترانسفو یادآور شد: با توجه به تدابیری که از طرف مدیریت ارشد گروه اندیشیده شده و با پیگیری‌هایی که در دست انجام است، شرکت‌های مذکور بتوانند با ظرفیت  بسیار خوبی موفق به پذیرش و عرضه در فرابورس شوند و در نیمه دوم سال هم عملکرد به مراتب بهتر کل گروه را شاهد باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha