• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99072820317
  • خبرنگار : 50167

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان:

اکرام ایتام در فضای فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای جامعه جاری شود

اکرام ایتام در فضای فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای جامعه جاری شود

ایسنا/زنجان معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان گفت: باید فرهگ اکرام ایتام را باید در فضای فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای جامعه جاری کرده و و باور را به فرهنگ تبدیل کنیم.

خدابخش مرادی‌نافچی صبح امروز (۲۸ مهرماه) در جلسه اجرای طرح کشوری اکرام ایتام که به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه اقدامات لازم برای شأنیت و جایگاه ایتام در استان زنجان باید انجام شود، اظهار کرد: اقدامات بسیار خوبی در حوزه‌های حمایت از اقشار نیازمند در استان زنجان توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) استان انجام شده که در راستای اقدام ما در راستای تعالی فرزندان، کاهش آلام و مشکلات مادی و معنوی آن‌ها و احیای فرهنگ یتیم‌نوازی در استان است.

وی با تاکید بر لزوم تقویت همبستگی اجتماعی در فضای موجود جامعه، افزود: دستگیری و کمک به دیگران می‌تواند فضای جامعه را ارام کرده و باید فرهنگ اکرام ایتام را باید در فضای فرهنگی، اجتماعی و رسانه‌ای جامعه جاری کرده و و باور را به فرهنگ تبدیل کنیم؛ همان‌طورکه در توصیه‌های دینی و فرهنگ ما وجود دارد ولی باید عملیاتی شود.

این مسئول با اشاره به لزوم تشکیل ستاد استانی برای اجرای طرح کشوری اکرام ایتام، تصریح کرد: باید اتاق فکری با حضور سپاه انصارالمهدی (عج) استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، اتاق بازرگانی استان و صدا و سیما و سایر ارگان‌های ذی‌ربط تشکیل شود و ستاد شهرستانی برای اجرای طرح کشوری اکرام ایتام با مسئولیت فرمانداران باید تشکیل شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار زنجان با بیان اینکه با بیان اینکه تبیین، ترویج و تبلیغ لازم باید در سطح شهرستان‌های استان در خصوص اکرام ایتام انجام شود تا بتوانیم فرهنگ همکاری و هم‌نظری دعوت کنیم و از فرصت‌های در اختیار در راستای تحقق این موضوع استفاده کنیم، ادامه داد: دامنه عضویت در کمیته اجرای طرح کشوری اکرام ایتام باز است.

مرادی‌نافچی با بیان اینکه باید فضای معنوی در حوزه حمایت از ایتام و محسنین و اکرام ایتام و محسنین که حتما عنایت خدا بر آنان است را ایجاد کنیم که بزرگترین حجت نیز ما هست، خاطرنشان کرد: همه مکلف هستند اکرام ایتام را در جامعه به فرهنگ با پیگیری، عملیاتی کردن تبدیل کرده و نهادینه کنند تا تحقق پیدا کند، گفتنی است باید از خیرین استان نیز در این زمینه کمک بگیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha