• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99073022354
  • خبرنگار : 50191

رشد ۷۴ درصدی صادرات سیستان وبلوچستان

رشد ۷۴ درصدی صادرات سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: رشد صادرات موجب افزایش درآمد و اشتغال شده و با فراهم آوردن امکان بهره گیری از تکنولوژی های پیشرفته، امکان تخصیص بهینه منابع و افزایش رقابت در تولید محصولات می تواند موجب افزایش بهره وری کل عوامل تولید واشتغال و رسیدن به رشد باشد.

به گزارش ایسنا داود شهرکی افزود: بازرگانی خارجی به خصوص بخش صادرات غیر نفتی همواره از مهمترین مسائل مورد نظر دست اندرکاران و سیاست گذاران اقتصادی و بازرگانی جمهوری اسلامی ایران بوده و توجه خاص در برنامه های پنج ساله توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را معطوف خود داشته است، ایجاد تسهیلات در زمینه صادرات موجب تحرک در مکانیزم تجارت خارجی می باشد و موجبات رشد تولید ناخالص ملی(GNP) را نیز در بر دارد.

دبیر کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان صادرات را به عنوان یک عنصر موثر و کلیدی در توسعه اقتصادی کشور عنوان کرد و بر آمادگی زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی جهت بکارگیری استراتژی های صادراتی تأکید و افزود: توسعه صادرات و ورود صحیح به بازارهای جهانی و حفظ شرایط ماندگاری در آن حاصل نمی شود مگر با ایجاد یک راهبرد مشخص و پایدار صادراتی که بصورت قانون غیر قابل تغییر درآمده و هر کدام از دستگاههای اجرایی مرتبط با امر صادرات و همچنین اتحادیه ها و تشکلهای صادراتی و سازمان های خدمات رسانی تجاری از قبیل بانک ها ، بیمه ، حمل و نقل و . . . به وظایف خود به خوبی عمل نمایند و در جامعه نیز آمادگی فرهنگی تولید بهترین کالا برای صادرات بوجود آید.  

شهرکی افزود: به دلیل همسایه بودن سیستان و بلوچستان با پاکستان و افغانستان و همچنین وجود بندر شهید بهشتی در چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران، این استان از ظرفیت بالایی برای پیشرفت بویژه در حوزه ی صادرات برخوردار است.

وی تصریح کرد: طی۶ ماهه سالجاری کل صادرات استان از گمرگات و بازارچه های مرزی با احتساب منطقه آزاد چابهاربه وزن  ۵۹۴ هزارتن و ارزش بیش از ۸۱۱ میلیون دلاربود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش ۷۴ درصد افزایش داشته است.

رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت سیستان و بلوچستان مصالح ساختمانی، میوه، نخودخام، گاز، گوگرد، خرما و صیفی جات، پودرلباسشویی، قیر، محصولات سرامیکی و کیسه پلاستیکی را از عمده کالاهای صادراتی از استان عنوان کرد و گفت: کشورهای پاکستان، افغانستان، ترکیه، کویت، امارات  از جمله عمده کشورهای مقصد کالاهای صادراتی استان می باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha