• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99080704278
  • خبرنگار : 50346

یک حافظ قرآن:

سن، محدودیتی برای حفظ قرآن نیست

سن، محدودیتی برای حفظ قرآن نیست

ایسنا/خراسان شمالی یک حافظ قرآن گفت: اثرات حفظ قرآن برای انسان بی‌نهایت است و هرچه کلام الله بیشتر مرور شود، برنامه زندگی به انسان بیشتر یادآوری می‌شود و به طور قطع اثرات این یادآوری برای زندگی انسان بسیار مثبت خواهد بود.

صدیقه ایزانلو، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه حفظ قرآن را در سن بزرگسالی شروع کرده است، بیان کرد: از دوران نوجوانی و جوانی به حفظ قرآن علاقه‌مند بودم و انگیزه معنوی بنده بود که موجب شد تا این مسیر را ادامه دهم و در سال ۹۱ حفظ قرآن را شروع کردم و در سال ۹۲ نیز حفظ را کامل به اتمام رساندم.

وی ادامه داد: تلنگری که موجب شد تا مجدد به حفظ قرآن به صورت جدی فکر کنم، حضور در محفل قرآنی و مشاهده جوانانی بود که به سرعت حفظ قرآن را انجام داده بودند و در همان محفل با خودم عهد کردم که تا سال آینده بتوانم حافظ قرآن شوم.

ایزانلو با اشاره به اینکه همسرم بسیار در این مسیر حامی بنده بود، اضافه کرد: حفظ قرآن در سن‌های پایین‌تر، باتوجه به اینکه دغدغه‌های ذهنی کمتر است، راحت‌تر انجام می‌شود اما انگیزه معرفتی در بزرگسالان بیشتر است و همین مسئله می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

این حافظ قرآن با تأکید براینکه حفظ در سن بزرگسالی دشواری‌های خاص خود را دارد، افزود: حفظ قرآن در سن بزرگسالی نیازمند برنامه‌ریزی مناسب و از طرفی پشتکار بالا است تا بتوان با تمام دغدغه‌های ذهنی موجود، تمرکز کافی را در امر حفظ داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تنها حفظ قرآن کافی نیست و باید مرور آن را در برنامه زندگی خود داشته باشیم، افزود: تاکنون بیش از پنج سال است که حفظ قرآن می‌گذرد اما در این سال‌ها مرور کلام‌الله در برنامه روزانه بنده است و همیشه ساعت خاصی را برای مرور محفوظات خود دارم.

ایزانلو با اشاره به اینکه حفظ معنا محور را دنبال کرده است، افزود: به خصوص برای بزرگسالان، حفظ معنا محور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و برای ماندگاری محفوظات نیز بسیار کمک کننده است و از طرفی هدف اصلی از حفظ نیز به کارگیری محفوظات و معانی قرآن در زندگی شخصی انسان است که با حفظ معنا محور، این هدف نیز محقق می‌شود.

این حافظ قرآن با اشاره به اینکه حفظ قرآن در مسائل مالی و معنوی وی اثرات مثبتی داشته، اظهار کرد: اثرات مثبت قرآن در زندگی بسیار زیاد است اما در تربیت فرزندان و مسائل اخلاقی حفظ قرآن بسیار اثرات مثبتی در زندگی شخصی بنده داشته و هرگاه در هر مسیری دچار انحراف می‌شود، آموزه‌های قرآن را برای خود یادآوری می‌کنم.

وی با بیان اینکه صاحب دو فرزند است، ادامه داد: زمانی که حفظ قرآن را شروع کردم، پسرم حدود یک سال سن داشت و از آنجایی که همیشه قرآن را در دستانم می‌دید، در حال حاضر نیز به حفظ قرآن بسیار علاقه‌مند است و تا جزء ۳۰ را نیز حفظ کرده است و دخترم نیز در مسیر قرار گرفته و علاقه‌مند به حفظ قرآن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha