سرهنگ فرهاد غلامی در حاشیه بازدید از یادمانهای سیرانبند و بول حسن بانه در خصوص اردوی راهیان نور در این مکان زیارتی، اظهار کرد: از ابتدای راهیان نور در استان کردستان همزمان یادمان شهدای غریب با تاثیر از فرهنگ عاشورایی در سیرانبند نیز شروعشده است.
وی گفت: با پیروی از فرهنگ عاشورایی دو عنصر بسیار مهم جهاد و شهادت به جوانان این مملکت احیا شده که در هر کجا عنصر جهاد در دل جوانان زنده شود، بنا به تدبیر "نوای دلنشین تفکر بسیجی طنینانداز شد، چشم طمع دشمنان و جهان خواران از آن دور میشود" مصداق همین موضوع است و این باعث شده که دشمنان جرات نداشته باشند به کشورمان نگاه چپ کنند.
مسئول سازمان اردوی راهیان نور و گردشگری سپاه بیتالمقدس، با اشاره به اینکه راهیان نور در سال ۷۲ همزمان با جنوب کشور و شمال غرب آغاز شد، ذکر کرد: طی سال های گذشته زائران زیادی از تمام اقصی نقاط کشور به جهت زیارت وارد استان کردستان میشدند و از هفت یادمان زیارت میکردند.
سرهنگ غلامی افزود: در سال ۹۷ یادمان سیرانبند استان ۳۰۰ هزار نفر زائر را پذیرا شد اما سال گذشته به دلیل شرایط سخت اقتصادی و گرانی تعداد زائران به ۱۱۰ هزار نفر رسید.
وی بیان کرد: زائران در بحث اقتصاد مقاومتی و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و در شناساندن آدابورسوم و فرهنگ استان کردستان نقش بیبدیلی دارند چراکه آن تفکر در بین کشور ما ایجادشده که در کردستان امنیت وجود ندارد لذا با کمک راهیان نور این مرزهای ناامنی شکسته شد و دیدند که مردم کردستان بسیار مردمان بافرهنگ، اصیل، انقلابی و پا در رکاب ولایت اند و ضمن اینکه مردم استان چقدر در پای ولایت ایستاده و چه تعداد شهدا تقدیم کردهاند از شهید ناهید فاتحی کرجو بهعنوان سمیه کردستان تا شهدای قادرخانزاده که خانواده شش شهید هستند که برای ولایت و میهن اسلامی ایستادند و جانفشانی کردند.
مسئول سازمان اردوی راهیان نور و گردشگری سپاه بیتالمقدس، ذکر کرد: متأسفانه امسال بعد از شیوع منحوس ویروس کرونا در کشور و در کردستان اردوهای راهیان نور در تمام شهرهای ایران، هم در جبهههای جنوب هم جبهههای میانی و شمال و غرب کشور متوقف شد البته به دلیل اینکه فرهنگ و حرکت عظیم فرهنگی به فراموشی سپرده نشود در قالب اردوهای راهیان نور بهصورت مجازی اجرا میکنیم و امیدواریم در شبکههای مختلف از قبیل خبرگزاری رهبر، کولهبار، راهیان نور و سایر فضاهای مجازی بتوانیم این فرهنگ را به جوانان منتقل کنیم که این میهن اسلامی چگونه و چطور توانسته تا به امروز آباد بماند.
سرهنگ غلامی عنوان کرد: رزمندگان با تأثیر از فرهنگ عاشورا توانستند دو کلمه مرگ باعزت یعنی "حیات طیبه" را باهم جابهجا و از آن بهعنوان دفاع از میهن اسلامی استفاده کنند.
وی ادامه داد: راهیان نور به حالت فرا منطقهای تبدیلشده بهطوریکه در چند سال گذشته ۴۳ کشور اسلامی، غیر اسلامی و غیر ایرانی زائر به استان کردستان سفر و از مناطق جنگی بازدید کرده اند و در آینده نزدیک بعد از اتمام بیماری کرونا برنامه داریم که زائران این استان را به کشورهای سوریه و لبنان جهت بازدید از مناطق عملیاتی اعزام کنیم.
مسئول سازمان اردوی راهیان نور و گردشگری سپاه بیتالمقدس، افزود: به برکت خون شهدا در استان کردستان سپاه پاسداران ظرفیت ۶ هزار نفر اسکان را دارد نهتنها برای راهیان نور بلکه در این مدت به نقاهت گاه برای بیماران کرونایی و در زمان حوادثی ازجمله سیل و زلزله مورداستفاده قرار میگیرد.
سرهنگ غلامی در بحث راهیان نور نیز گفت: ۵۴۰ نفر عضو کمیته خادمین شهدا هستند که در این ایام در گندزایی معابر، خیابانها و کوچهها و توزیع بستههای مؤمنانه در بین مردم کمدرآمد و ضعیف جامعه کمک و همکاری داشتهاند.
هماکنون در سهنقطه غرب، جنوب غربی و شمال غرب مناطق عملیاتی وجود دارد که هرکدام در قالب یادمان شهید همهساله مورد بازدید تعداد زیادی از گردشگران قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات