• دوشنبه / ۱۲ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99081207677
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری در اولویت میراث فرهنگی

ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری در اولویت میراث فرهنگی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان شرقی، ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری این اداره‌کل عنوان کرد.

احمد حمزه زاده در دیدار با فعالان رسانه‌ای شهرستان اهر با تاکید به نقش مطبوعات و رسانه‌ها در توسعه پایدار گردشگری منطقه، گفت: در پیشبرد اهداف توسعه‌ای گردشگری استان تمامی بخش‌های جامعه به خصوص رسانه‌ها نقش بسزایی دارند که به دنبال هم‌افزایی مابین اداره کل میراث فرهنگی استان و رسانه‌های فعال طی سال‌های اخیر شاهد معرفی جامع و پذیرش گردشگران بیشمار در استان بودیم.

وی با اشاره به این‌که گردشگری به عنوان یکی از چهار هسته کلیدی سند تدبیر توسعه استان مطرح شده است، ادامه داد: این اداره کل در تلاش است تا با بهره‌مندی از ظرفیت‌های گردشگری شهرستان‌ها در راستای ارتقای سطح کیفی گردشگری استان گام‌های بزرگی بردارد که در این مسیر معنا و مفهوم‌سازی این امر بر عهده رسانه‌ها است.

وی با بیان اینکه رینگ شمالی استان به عنوان مسیر اول گردشگری تعریف شده است، گفت: رینگ شمالی گردشگری استان به‌صورت تبریز- اهر، کلیبر، خداآفرین، مرند، جلفا - تبریز تعریف شده و جذب سرمایه‌گذار بر اساس ظرفیت‌های موجود در این مسیر و به‌صورت زنجیره‌ای اجرا خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به سه اولویت مهم اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی در شهرستان اهر اشاره کرد و گفت: این اداره کل در سه حوزه مربوطه خود، اهدافی از جمله ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب‌الدین اهری، ثبت جهانی ورنی اهر و همچنین توسعه گردشگری کشاورزی در این منطقه را در اولویت قرار داده است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت خانه موزه قاسم خان اهری برای بهره‌مندی در توسعه موزه‌های شهرستان اهر، گفت: این خانه موزه یکی از مکان‌های پرظرفیت شهرستان است که ایجاد خانه ورنی و همچنین موزه سنگ‌نگاره‌ها در این محل در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، وی با بیان این‌که نقشه باستان‌شناسی مناطق تاریخی شهرستان‌های اهر، ورزقان، هشترود و چاراویماق به‌صورت تخصصی گردآوری خواهد شد، گفت: در راستای صیانت و حفاظت از مناطق باستانی شهرستان‌های استان، نقشه باستان‌شناسی شهرستان‌های مذکور پس از تهیه به‌صورت متمرکز در سامانه باستان‌شناسی کشور بارگذاری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha