• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99081408994
  • خبرنگار : 71603

قرنطینه جمعی دانشجویان در دانشگاه آمریکایی

قرنطینه جمعی دانشجویان در دانشگاه آمریکایی

مسئولان دانشگاه "چوان"( Chowan) آمریکا اعلام کردند که همه دانشجویان این دانشگاه باید خود را قرنطینه کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از ویوی، پس از اعلام خبر ابتلای ۴ تن از دانشجویان دانشگاه "چوان" به بیماری "کووید-۱۹"، مسئولان این دانشگاه اعلام کردند که تمامی دانشجویانی که در محوطه دانشگاه حضور داشته‌اند، باید خود را به مدت ۱۲ روز قرنطینه کنند. دلیل این امر هم این بود که از میان این ۴ دانشجوی مبتلا، افرادی در دانشگاه حضور داشته‌اند.

مسئولان این دانشگاه روز گذشته طی بیانیه‌ای در وب سایت دانشگاه اظهار کردند اگرچه موارد مبتلا به "کووید-۱۹" کم است، ولی تعداد دانشجویانی که در قرنطینه به سر می‌برند، افزایش یافته است.

این مسئولان تصمیم گرفتند که برای رعایت احتیاط، تمامی دانشجویان دانشگاه باید از امروز ۴ نوامبر تا ۱۵ نوامبر خود را قرنطینه کنند.  

کلاس‌های این دانشگاه به صورت آنلاین ارائه می‌شود و از دانشجویان خواسته می‌شود در سالن‌های اقامت خود باقی بمانند و تنها برای استفاده از هوای تازه، ورزش و یا صرف غذا از اتاق‌های خود بیرون آیند.

این دانشگاه در وب‌سایت خود مرتبا آمار مبتلایان به "کووید-۱۹" در میان دانشجویان خود را بروزرسانی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha