• شنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99081710499
  • خبرنگار : 50310

کلاس‌های آنلاین و کودکان ناتوان

کلاس‌های آنلاین و کودکان ناتوان

ایسنا/لرستان یک روانشناس گفت: از آن‌جایی که در کلاس‌های آنلاین فشار معلم روی بچه‌ها زیاد نیست، در نتیجه خانواده‌ها باید این کمبود را جبران کنند، بعضی از کودکان هستند که در این زمینه ناتوان بوده و کار والدین چند برابر می‌شود.

لیلا میررضایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که شیوع ویروس کرونا و تأکید بر فاصله‌گذاری اجتماعی باعث شده که استفاده از کلاس‌های آنلاین افزایش یابد، اظهار کرد: این افزایش به علت ماهیت خطرناک ویروس کروناست، در نتیجه بسیاری از مدارس تعطیل شده‌اند و کلاس‌ها و امتحانات به صورت آنلاین برگزار می‌شوند که البته این امر موقتی است و بسیاری از افراد هنوز منتظرند که به کلاس‌های حضوری خود برگردند.

وی با اشاره به این‌که کلاس‌های آنلاین مزایایی دارند، عنوان کرد: ازجمله آن‌ها می‌توان به افزایش انعطاف‌پذیری، به‌صرفه‌تر بودن، یادگیری فردی، اتمام سریع تر ترم و صرف زمان کمتر، نیاز نداشتن به رفت و آمد، دسترسی به منابع، درگیری با تکنولوژی، برابری کامل و افزایش تمرکز اشاره کرد.

میررضایی با بیان این‌که انعطاف‌پذیری کلاس‌های آنلاین به درد دانشجویان و دانش‌آموزانی می‌خورد که تعهدات شخصی زیادی دارند، در نتیجه همیشه نمی‌توانند سر زمان مشخص در کلاس حضور پیدا کنند، عنوان کرد: تجربه حضور در کلاس های آنلاین می تواند بی نظیر باشد. شاید کلاس های حضوری بیشتر مورد علاقه شما باشد اما این را در نظر بگیرید که هزینه آن ها بالاتر است.

این روانشناس با اشاره به این‌که کلاس‌های آنلاین این اجازه را به شما می‌دهد که بتوانید در هرکجا، هر زمان و هر طور که خواستید فرصت یادگیری فردی داشته باشید، افزود: اینکه اختیار زمان و مکان دست خودتان است، ویژگی فوق العاده کلاس آنلاین محسوب می‌شود و در نتیجه می‌توانید هرطور که خواستید برنامه‌ریزی کنید.

وی افزود: کلاس آنلاین نه تنها به بچه‌ها یاد می‌دهد که درس‌هایشان را به موقع انجام دهند، بلکه مهارت استفاده از تکنولوژی آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد، در نتیجه در این راه با نرم‌افزارها و عملکردهای اینترنت به طور گسترده‌تری آشنا می‌شوند.  

میررضایی با اشاره به معایب آموزش آنلاین، بیان کرد: ازجمله این معایب می‌توان به کمبود تعامل اجتماعی، محدود بودن انتخاب دروس، نیاز به دیسیپلین بالا، اعتبار کم، فشار بیشتر روی خانواده‌ها، ارتباط کاملاً غیرحضور، نیاز به مسئولیت پذیری فردی و چالش شبکه‌های نِت اشاره کرد.

این روانشناس با اشاره به این‌که تعامل اجتماعی یک بخش مهم در تجربه افراد دانشجو است و حضور در دانشگاه فرصتی که با افراد و دوستان جدید آشنا شوند که این امر در مهارت های اجتماعی آن‌ها بسیار تأثیرگذار است، بیان کرد: سطح کلاس آنلاین روز به روز پیشرفت می‌کند اما هنوز امکان برقراری آن برای همه رشته‌ها وجود ندارد.

وی افزود:  شاید کلاس‌های آنلاین برای رشته‌هایی مانند تجارت، تاریخ، اقتصاد و زبان بسیار مؤثر باشد اما هنوز رشته‌هایی وجود دارند مانند شیمی، زیست، مهندسی و دیگر رشته‌های این چنینی که نتوانسته‌اند از کلاس‌های آنلاین استفاده کنند، زیرا این افراد نیازمند حضور در آزمایشگاه‌ها و بررسی‌های حضوری هستند.

میررضایی بیان کرد: از آن‌جایی که در کلاس‌های آنلاین فشار معلم روی بچه‌ها زیاد نیست، در نتیجه خانواده‌ها باید این کمبود را جبران کنند بعضی از کودکان هستند که در این زمینه ناتوان بوده و کار والدین چند برابر می‌شود.

این روانشناس ادامه داد: در کلاس آنلاین دیگر مسئولیت همه چیز با خودتان است، اینکه چه زمانی تکالیفتان را انجام دهید، چه زمانی به کلاس مراجعه کنید یا چه زمانی آن را به پایان برسانید، همه این ها به تصمیم خود شما بستگی دارد. در نتیجه باید بلد باشید که چگونه زمان خود را مدیریت کنید.

وی تأکید کرد: در این ایام کرونایی که خواسته و ناخواسته همه کلاس‌های آنلاین را تجربه می‌کنند بهتر است دانش‌آموزان بیشتر روی تلاش خود تمرکز کنند تا کمبودهای ناشی از حضور در کلاس درس در مدارس را دچار نشده و به بهترین شکل ممکن با کیفیت قابل قبول سال تحصیلی را به اتمام برسانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha