• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404062615879
  • خبرنگار : 50176

مشارکت بنیاد برکت در احداث یک‌هزار مدرسه در کشور

مشارکت بنیاد برکت در احداث یک‌هزار مدرسه در کشور

ایسنا/لرستان  مدیر عمرانی و طرح‌های زیربنایی بنیاد برکت از مشارکت این بنیاد در احداث هزار مدرسه در کشور خبر داد.

سیدعلی حسینی طباطبایی چهارشنبه ۲۶ شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای امضای تفاهم‌نامه ایجاد هزار مدرسه یک تا سه کلاسه با اولویت مدارس کانکسی، بنیاد برکت با مشارکت سازمان نوسازی مدارس‌، از سال ۱۴۰۰ شروع به احداث این مدارس کرد.

وی ادامه داد: در استان لرستان ۱۶۶ مدرسه مشخص شد که ۱۴۰ مدرسه آماده بهره‌برداری بوده و دانش‌آموزان از مهر امسال می‌توانند از این مدارس استفاده کنند.

این مسئول افزود: تعهد بنیاد برکت در این طرح ۹۳۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۷۵۰ میلیارد ریال تخصیص داده شده و باقی تعهد تا بهمن امسال محقق شده و به حساب سازمان نوسازی مدارس استان واریز خواهد شد.

حسینی طباطبایی تصریح کرد: بنیاد برکت علاوه بر مدارس کانکسی، در حوزه مدارس تکمیلی و تخریبی نیز ورود داشته و خدمات این بنیاد در استان لرستان و در راستای ترمیم فضای آموزشی ادامه خواهد  داشت.

یونس بهاروند ایرانیا مدیرکل نوسازی مدارس لرستان نیز در جمع خبرنگاران نیز بیان کرد: امروز با مشارکت بنیاد برکت و بیمه پارسیان، در راستای ایجاد و توسعه عدالت در فضاهایی آموزشی در مناطق محروم کلنگ یک مدرسه دوکلاسه زده در روستای چوب‌بر زاغه شد.

وی ادامه داد: این مدرسه با زیربنای ۷۵ مترمربع و با پیشبینی جمعیت دانش‌آموزان و همچنین مهاجرت معکوس به روستا طراحی شده و پرداختی اولیه توسط بیمه مذکور انجام و در ادامه نیز بنیاد برکت و اداره کل نوسازی مدارس لرستان تکمیل کننده پروژه خواهند بود.

بهاروند عنوان کرد: از بنیاد برکت که در رفع محرومیت فضاهای آموزشی خصوصا جایگزینی مدارس کانکسی کمک کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم باقی تعهد و مطالبات به پیمانکاران پرداخت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha