• پنجشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99082214850
  • خبرنگار : 71605

کره شمالی آژانس اتمی را عروسک خیمه شب بازی نامید

کره شمالی آژانس اتمی را عروسک خیمه شب بازی نامید

کره شمالی آژانس بین المللی انرژی اتمی را "عروسک خیمه شب بازی" نامید که به ساز نیروهای متخاصم می‌رقصد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این اظهارات به دنبال هشدار رئیس آژانس مبنی بر آنکه فعالیت‌های هسته‌ای کره شمالی همچنان مایه نگرانی جدی است، ایراد شد.

آژانس از زمان اخراج بازرسان این نهاد در سال ۲۰۰۹ هیچ دسترسی به مراکز اتمی کره شمالی ندارد. ­

کیم سونگ، فرستاده کره شمالی در سازمان ملل گزارش سالانه آژانس به مجمع عمومی درباره این کشور را رد کرد و آن را براساس حدسیات و  دروغ ها خواند.
وی گفت: آژانس چیزی بیش از ابزار سیاسی کشورهای غربی نیست. جمهوری دموکراتیک خلق کره مادامی که آژانس بین المللی انرژی اتمی بی طرفی و شفافیت را رعایت نمی‌کند و مانند عروسک خیمه شب بازی به ساز نیروهای دشمن با کره شمالی می‌رقصد، هرگز کاری با آژانس نخواهد داشت. در حال حاضر موضع رسمی ما از آژانس این است همانطور که از ۲۰ سال قبل بوده است. 

وی افزود: ما مدتها قبل آژانس را ترک کردیم و نمی توانیم  اقدامات جانبدارانه این آژانس با نیروهای متخاصم را در اعمال فشار بر خود فراموش کنیم. این آژانس با اقداماتش تردیدها درباره برنامه و تاسیسات صلح آمیز کره شمالی را از دهه ۹۰ برانگیخت. به صراحت و بار دیگر می گویم که کره شمالی هیچ کاری با آژانس مادامیکه به موضع جهت دار خود ادامه دهد و همچون عروسک خیمه شب بازی به ساز کشورهای متخاصم علیه کره شمالی برقصد ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha