• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۳۹۹ / ۲۲:۴۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99082920600
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شهردار:

۵۰ کلبه کتاب در مجتمع‌های مسکونی تبریز احداث شده است

۵۰ کلبه کتاب در مجتمع‌های مسکونی تبریز احداث شده است

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: شهرداری اقدامات مهمی برای ترویج کتابخوانی در شهر انجام داده که یکی از آن‌ها احداث ۵۰ کلبه کتاب در مجتمع‌های مسکونی است.

ایرج شهین باهر با اشاره به ضرورت اولویت بندی در حوزه کتاب، افزود: اقدامات ما باید در راستای جلب حضور فعال افراد در کتابخانه‌های شهر باشد؛ البته در حال حاضر شیوع کرونا این امکان را گرفته و سعی ما ایجاد بستر کتابخوانی در خانه یا فضای مجازی است.

وی یادآور شد: امروز در خانه برخی از شهروندان، فضایی برای کتابخوانی وجود ندارد و در همین راستا، احداث کتابخانه و قرائت خانه در مناطق کم برخوردار از جمله برنامه‌های ما است.

وی با بیان اینکه شهرداری تبریز در مناطق کم برخوردار دو کتابخانه در دست احداث دارد، افزود: ۱۲ مکان جدید و با پروانه ساخت رایگان، در اختیار خیران قرار می‌دهیم تا اقدام به احداث کتابخانه کنند.

شهردار تبریز تعداد کتابخانه تحت مدیریت شهرداری را ۲۹ کتابخانه عنوان کرد و ادامه داد: از نهاد کتابخانه‌های عمومی می‌خواهیم خیرین کتابخانه‌ ساز را به ما معرفی کند تا زمین برای ساخت کتابخانه در اختیارشان قرار دهیم.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی با اشاره به پویش «در خانه بخوانیم» افزود: شهرداری تبریز در ایام کرونا، اقدام به برگزاری مسابقه کتابخوانی کرد و خوشبختانه استقبال خوبی از این رویداد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha