• سه‌شنبه / ۴ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99090402932
  • خبرنگار : 71605

پاپ برای نخستین بار مسلمانان اویغور را مردم "تحت آزار" خواند

پاپ برای نخستین بار مسلمانان اویغور را مردم "تحت آزار" خواند

پاپ فرانسیس در کتاب جدیدی برای نخستین بار مسلمانان اویغور چین را مردمی "تحت آزار و شکنجه" خواند، آنچه که فعالان حقوق بشر سال‌هاست از او می‌خواهند انجام دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، فرانسیس در کتاب "بگذارید رؤیابافی کنیم: راهی به آینده بهتر" که بازتاب گسترده‌ای داشته، همچنین می‌گوید همه‌گیری کووید ۱۹ باید دولت‌ها را تشویق کند ایجاد دائمی درآمد پایه‌ای جهانی را مدنظر قرار دهند.

وی در کتابی که حاصل همکاری ۱۵۰ صفحه‌ای او با زندگی‌نامه‌نویس انگلیسی‌زبان خود "آستن ایورای" است، در مورد تغییرات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی که از نظر او برای حل و فصل نابرابری‌های بعد از پایان همه‌گیری مورد نیاز است، صحبت می‌کند. فروش کتاب پاپ فرانسیس از یک دسامبر (۱۱ آذر) آغاز خواهد شد.

وی همچنین عنوان می‌کند مردمی که پوشیدن ماسک را تحمیلی از سوی دولت می‌دانند "تنها در تصورات خودشان قربانی هستند" و از کسانی که علیه مرگ جورج فلوید در بازداشت پلیس اعتراض کردند، به خاطر جمع شدن برای خشم سالمی که آن‌ها را متحد کرده، تمجید کرد.

وی در بخشی که راجع به مسیحیان آزاردیده در کشورهای اسلامی صحبت کرده، اشاره می‌کند: "همواره به مردم تحت آزار و شکنجه می‌اندیشم: روهینجایی‌ها، اویغورهای بیچاره، یزیدی‌ها".

در حالی که پاپ قبلاً علیه روهینجایی‌ها که از میانمار فرار کرده‌اند و کشته شدن یزیدی‌ها توسط داعش در عراق صحبت کرده بود، این نخستین باری بود که به اویغورها اشاره می‌کرد.

رهبران مذهبی، گروه‌های فعال و دولت‌ها هشدار داده‌اند جرایمی علیه بشریت و نسل‌کشی علیه اویغورها در منطقه دورافتاده سین ‌کیانگ چین در حال انجام است، جایی که بیش از یک میلیون نفر در اردوگاه‌ها نگه‌ داشته می‌شوند.

فرانسیس همچنین در این کتاب واضح‌ترین حمایت خود تا به امروز را از درآمد پایه‌ای جهانی (UBI) ابراز کرده، سیاست جنجالی که مورد حمایت برخی اقتصاددانان و جامعه‌شناسان قرار گرفته و در آن دولت‌ها به هر شهروند بدون هیچ شرطی مبلغ ثابتی اعطا می‌کنند.

درآمد پایه‌ای جهانی، سنگ‌بنای مبارزات سال گذشته "اندرو یانگ" در جریان انتخابات مقدماتی ریاست جمهوری دموکرات‌ها در آمریکا بود.

فرانسیس بار دیگر از اقتصادهای قطره‌چکانی، نظریه مورد حمایت محافظه‌کاران مبنی بر آنکه تخفیف‌های مالیاتی و دیگر مشوق‌ها برای کسب‌وکارهای بزرگ و ثروتمندان در نهایت به نفع باقی جامعه از طریق سرمایه‌گذاری و خلق شغل خواهد بود، انتقاد کرد.

وی این نوع اقتصاد را "فرض اشتباه نظریه قطره‌چکانی مبنی بر آنکه اقتصاد در حال رشد همه ما را غنی‌تر می‌کند" خوانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha