• جمعه / ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404062112160
  • خبرنگار : 71038

موسوی: کشورهای اسلامی بلوک نظامی-امنیتی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی ایجاد کنند 

موسوی: کشورهای اسلامی بلوک نظامی-امنیتی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی ایجاد کنند 

یک دیپلمات ایرانی با اشاره برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی و عربی در دوحه گفت: اجلاس دوحه حداقل باید به جمع‌بندی عملیاتی مشترک در ارتباط با رژیم صهیونیستی دست پیدا کند.

 به گزارش ایسنا، «سید عباس موسوی» سخنگوی پیشین وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره برگزاری اجلاس سران کشورهای اسلامی و عربی در دوحه در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به محل جلسه سران حماس در قطر، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اجلاس فوق‌العاده روز دوشنبه سران کشورهای عضو ‎سازمان همکاری اسلامی در قطر این بار اگر جدیت و اتحاد جهان اسلام را در مقابل صهیونیست‌ها نشان ندهد، رژیم را جری‌تر و برای حملات بیشتر به سایر کشورهای اسلامی مصمم‌تر می کند.

او در ادامه افزود: «این اجلاس حداقل باید به ۲ جمع‌بندی عملیاتی مشترک (و نه صرفا بیانیه مشترک) برسد؛ اول: قطع ارتباط سیاسی و تجاری کشورهای اسلامی با رژیم اشغالگر و دوم: تشکیل یک ‎بلوک نظامی امنیتی برای مقابله با تهدید فوری و مشترکی به نام رژیم اسرائیل».

اخیرا رژیم صهیونیستی درحالی هیئت حماس در دوحه را هدف قرار داد که این هیئت مشغول مذاکره برای معامله تبادل اسرا و آتش بس در غزه بود. این حمله ناکام ماند و هیئت حماس از آن جان سالم به در بردند اما پنج نفر به شهادت رسیدند. این حمله با محکومیت‌های جهانی مواجه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha