• شنبه / ۸ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99090806092
  • خبرنگار : 71415

رویارویی کشاورزان معترض و نیروهای امنیتی در مرز دهلی‌نو

رویارویی کشاورزان معترض و نیروهای امنیتی در مرز دهلی‌نو

مقام‌های هند اقدام به استقرار صدها نیروی پلیس و شبه نظامی دولتی در اطراف دهلی‌نو در ضمن برنامه هزاران کشاورز اهل ایالتهای همسایه برای مسدود کردن راه‌های منتهی به پایتخت در اعتراض به حذف برخی قوانین حوزه کشاورزی کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، یک روز بعد از پایان درگیری‌ها در ضمن این توافق که کشاورزان می‌توانند در پایتخت تظاهرات کنند، تنشها مجددا به سبب اعتراض به قوانینی که از نظر کشاورزان حقوق آنها در زمینه حداقل قیمت تمام شده خرید محصولاتشان را سلب می‌کند، بالا گرفت.

برخی کشاورزانی که با کامیون، اتوبوس و تراکتور به مرز سینگوی شهر دهلی با هاریانا رسیدند، اتوبان شمالی اصلی منتهی به پایتخت را امروز شنبه مسدود کردند. آنها شعارهایی علیه دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند سر داده و پرچمهای قرمز، زرد و سبز اتحادیه‌های کشاورزان را تکان می‌دادند.

به نظر رسید آنها برای یک تحصن طولانی برنامه ریزی کرده و از رفتن به مکانهای تعیین شده برای اعتراض خودداری کردند که این نگرانی‌ها در خصوص وقوع درگیری‌های جدید میان نیروهای امنیتی و معترضان را افزایش داد.

روز جمعه پلیس هند قبل از آنکه به معترضان اجازه راهپیمایی به سمت پایتخت و برپایی یک اعتراضات در محلی تعیین شده را بدهد، برای متفرق ساختن آنها گاز اشک آور شلیک و از خودروهای آبپاش استفاده کرد.

هم نیروهای امنیتی و هم کشاورزان موانعی را با هدف جلوگیری از درگیری‌های روز جمعه نصب کردند.

هاربهاجان سینگ، یک معترض ۷۵ ساله اهل آمریتسار در ایالت پنجاب گفت، او و معترضان دیگر خودشان را برای برپایی کمپ آماده کرده‌اند. او گفت که معترضان خواستار برگزاری نشستی ویژه در پارلمان با هدف لغو قوانین جدید حوزه کشاورزی هستند.

رائول گاندی، رهبر حزب اپوزیسیون "کنگره"، دولت هند را محکوم کرده و در توئیتی در واکنش به یک تصویر از یک مامور پلیس مشغول کتک زدن یک کشاورز با باتوم نوشت: شعار ما این است "درود بر سرباز، درود بر کشاورز" اما امروز غرور نخست وزیر مودی موجب شد سرباز در برابر کشاورز قرار بگیرد. این بسیار خطرناک است.

قوانین مودی که در ماه سپتامبر تصویب شدند، به کشاورزان اجازه می‌دهند که محصولاتشان را به هر کجا از جمله شرکتهای بزرگی همچون والمارت بفروشند نه اینکه فقط به بازارهای عمده فروشی تنظیم شده از سوی دولت که در آنها کشاورزان از حداقل قیمت خرید برخوردار می‌شدند، بفروشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha