جمشید خاتمی در گفتوگو با ایسنا درخصوص فعالیت احزاب در ایام کرونا اظهار کرد: حزب جامعه جوانان متحد اسلامی در ۲۴ استان دارای دفتر میباشد و در این ایام شیوع کرونا، در تمامی این دفاتر جلسات با اعضا به صورت مجازی برگزار میشوند و حزب به شدت پیگیر مسائل سیاسی کشور است.
دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی، به تشریح فعالیتهای این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ پرداخت و افزود: یک سری از اعضای حزب ما به همراه یک سری از اعضای سایر احزاب اصولگرا و افراد شاخص دیگر که از لحاظ سنی در محدوده بین سنی ۲۵ تا ۴۵ سال قرار دارند، ائتلافی تحت عنوان "گام دوم؛ جوانان و انتخابات ۱۴۰۰" تشکیل دادهایم. در این ائتلاف ما اقدام به بررسی سوابق افرادی که در حال حاضر به عنوان کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده مطرح هستند، کردهایم.
وی ادامه داد: ما با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در گام دوم انتقلاب، شاخصهایی را برای کاندیداها تعیین کردیم و هر کدام از آنان را بر اساس این شاخصها مورد سنجش قرار دادیم. یعنی ما با حدود ۱۴۰۰ نفر از افراد در تمامی نقاط کشور که بین سن ۲۵ تا ۴۵ سال هستند و در دوران دانشجویی خود جزو فعالین دانشجویی بودهاند، نشستهایی را به صورت مجازی برگزار کردیم و افراد مختلفی را که با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب برای تصدی جایگاه ریاست جمهوری کشور مناسب بودند را بررسی کردیم و در نهایت در خصوص آقای امیرحسین قاضیزاده هاشمی به اتفاق نظر رسیدیم.
خاتمی اضافه کرد: اخیرا ما نامهای را منتشر کرده و از آقای قاضیزاده برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دعوت کردیم. البته ایشان هنوز به ما جوابی نداده است، اما ما به عنوان کسانی که فعالیت سیاسی میکنیم، وظیفه خود دانستیم که در حوزه انتخابات ریاست جمهوری از کسی که بر اساس بیانات مقام معظم رهبری مناسب تشخیص دادیم، دعوت کنیم تا او خود را در معرض داوری و رای مردم قرار دهد.
دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی همچنین به برنامههای این حزب برای انتخابات شوراها اشاره و بیان کرد: برای انتخابات شورای شهر، ما منتظریم که جریان اصولگرا به یک جمعبندی برسد. اخیرا در جریان اصولگرا دو موضوع مطرح شد. یکی شورای ائتلاف اصولگرایان که از گذشته فعال بوده است و دیگری ائتلاف جدید اصولگرایان که بر محور جامعتین، یعنی جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین، قرار دارد. در حال حاضر در تهران، این مسئله در حال جمعبندی است که اصولگرایان به چه صورت در انتخابات شوراهای شهر شرکت کنند و فکر میکنم این جمعبندی در مراحل پایانی خود باشد.
وی با بیان اینکه به محض مشخص شدن این جمعبندی، ما در استانها نیز آن را خواهیم پذیرفت، خاطرنشان کرد: ما از آن احزاب اصولگرایی هستیم که روحانیت مبارز را به عنوان یک محور پذیرفتهایم و خواهیم پذیرفت. یعنی هر چه را که جامعتین اعلام کند ما همان را به عنوان مبنای کارمان خواهیم پذیرفت و بر اساس همان اقدام خواهیم کرد.
این فعال سیاسی اصولگرا عنوان کرد: در انتخابات اسفندماه سال گذشته، در شورای مرکزی اصولگرایان در تهران، تعیین تکلیف شده بود که در هر شهری و در هر لیستی، یک درصد مشخصی از نامزدها باید از جوانانی با شاخصهای تعیین شده باشند. همچنین برای میزان حضور بانوان و تخصصهای مختلف در انتخابات نیز درصدهایی تعیین شده بود. اما متاسفانه در مشهد این مسئله و این شاخصها مورد توجه قرار نگرفت و حزب ما مجبور شد یک لیست جدا ارائه بدهد. در خصوص انتخابات شورای شهر نیز ما منتظریم ببینیم آیا جریان اصولگرا در مشهد به شاخصهایی که از طرف شورای مرکزی اصولگرایان اعلام میشود، پایبند خواهند بود یا خیر.
خاتمی با بیان اینکه حزب جامعه جوانان متحد اسلامی، در ۱۴ شهرستان خراسان دارای دفتر میباشد، ادامه داد: دفاتر شهرستانی ما افراد مختلف و عملکرد شوراها را بررسی کردهاند. حتی در مشهد ما یک نظرسنجی را در این خصوص انجام دادهایم. ما حتی افرادی را که به نظرمان برای ورود به انتخابات شوراهای شهر مناسب بودند را لیست کردهایم، اما هنوز از کسی برای حضور دعوت نکردهایم، چراکه منتظریم ببینیم جریان اصولگرایی به چه شیوه عمل خواهد کرد و اگر در خراسان رضوی اصولگرایان بپذیرند که بر اساس شاخصهای جامعتین عمل کنند، ما هم همان مسیر را طی میکنیم اما در غیر این صورت ما بر اساس مصوبات شورای اصولگرایی تهران که مبتنی بر نظرات جامعتین است، لیست خواهیم داد.
وی معرفی افراد مناسب از طرف احزاب به مردم را مهمترین راه تشویق مردم به شرکت در انتخابات دانست و افزود: تجربیات ما در سالهای گذشته نیز نشان داده است که هر گاه احزاب نامزدهای مناسبی را به مردم معرفی کردهاند، درصد حضور مردم در انتخابات بالا بوده است. الان هم اگر احزاب همین کار را بکنند، مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰ پر شور خواهد بود.
دبیر حزب جامعه جوانان متحد اسلامی با تاکید بر اینکه مردم هیچ مشکلی با نظام جمهوری اسلامی ندارند، تصریح کرد: مردم الان هم با وجود تمام مشکلاتی که دارند، پشت نظام هستند. در حال حاضر مردم با بعضی از مقامات اجرایی کشور مشکل دارند و به آنان انتقاد میکنند و هیچ مشکلی با نظام ندارند. در شرایط کنونی اگر احزاب فردی شایسته را به مردم معرفی کنند، حتی در همین وضعیت شیوع کرونا نیز مردم با رعایت پروتکلهای بهداشتی در انتخابات شرکت خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات