• سه‌شنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99110704985
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

تجارت مرزی در سیستان وبلوچستان باعث بهبود معیشت مرزنشینان می شود

تجارت مرزی در سیستان وبلوچستان باعث بهبود معیشت مرزنشینان می شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر بازارچه‌های مرزی استان سیستان وبلوچستان گفت: تجارت مرزی یکی از شاخص‌های اصلی برای ارتباط با کشورهای همجوار و همچنین تامین و بهبود معیشت مردم مرزنشین استان است.

به گزارش ایسنا به نقل از استانداری سیستان و بلوچستان مبین علی میر در بازدید بازرس کل استان و مدیرکل دیوان محاسبات استان از دو بازارچه کوهک و جالق شهرستان سراوان گفت: این استان بر اساس مصوبات هیئت دولت دارای ۱۳ بازارچه مصوب است که شش بازارچه در مرز مشترک با کشور افغانستان و هفت بازارچه در مرز مشترک با پاکستان قرار دارد.

وی افزود: تجارت مرزی یکی از شاخص‌های اصلی برای ارتباط با کشورهای همجوار و همچنین تامین و بهبود معیشت مردم مرزنشین استان است.

این مسئول ادامه داد: این مبادلات و توسعه همکاری های اقتصادی با کشورهای همسایه افغانستان و پاکستان، بهبود صلح و ثبات در مناطق مرزنشین و همچنین توسعه زیرساخت ها در مناطق مرزی را به دنبال دارد.

مدیر بازارچه ها تصریح کرد: توسعه بازارچه های مرزی در این استان با توجه به مرزی بودن آن، امتیاز مهم استان برای قرار گرفتن در مدار و ریل توسعه است.

وی میزان صادرات کالا را در ۱۰ ماهه سالجاری در بازارچه کوهک شهرستان سراوان ، بیش از ۲۸۴ هزار تن  عنوان کرد.

میر، همچنین میزان صادرات از بازارچه جالق را  بیش از ۴۶ هزار تن عنوان کرد.

مدیر بازارچه های استان افزود: محموله های صادراتی از این بازارچه ها شامل انواع لوازم ساختمانی نظیر کاشی و سرامیک، سیمان و میلگرد و انواع مواد شوینده از جمله پودر رختشویی، شامپو و صابون و مصنوعات پلاستیکی و فرش  و مواد غذایی همچون آب میوه و رب گوجه فرنگی می باشد.

تیم مذکور در این سفر دو روزه  از سایر پروژه های در حال اجرای این شهرستان از جمله مجتمع های آبرسانی سد  در حال احداث ماشکید ، طرح‌های گلخانه‌ای واقع در مرز و طرح رزاق بازدید و نحوه پیشرفت، موانع و مشکلات فراروی این طرح ها را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

شایان ذکر است در این بازدید که با حضور رئیس دیوان محاسبات استان و بازرس کل استان انجام شد، راهکارهای متناسب در راستای شتاب بخشی بازارچه ها و توسعه تجارت مرزی در این بازارها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای گیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha