حجتالاسلام محمد کاروند، در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: استان کردستان دارای ۲ هزار و ۳۰۱ موقوفه با ۱۹ هزار و ۱۴ رقبه بوده است که کار اخذ سند مالکیت برای این موقوفات از چندسال اخیر آغاز شده و ادامه دارد.
وی افزود: اخذ سند مالکیت برای موقوفات و رقبات، حفاظت و صیانت از حقوق واقفان و کمک به اجرای امینانه نیات آنان است و بر همین اساس در اولویت فعالیتهای اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان قرار دارد.
مدیرکل اوقاف کردستان با بیان اینکه هر تلاشی برای احقاق حقوق موقوفات و تثبیت سند مالکیت موقوفات کمک به سنت حسنه وقف است، بیان کرد: ما باید با تثبیت مالکیت موقوفات ادامهدهنده راه واقفان خیراندیش باشیم و از هرگونه دست درازی به اموال موقوفه جلوگیری کنیم.
وی به اهمیت سند مالکیت برای جلوگیری از موقوفهخواری و تجاوز و دست درازی به اموال موقوفه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد موقوفات استان کردستان سند مالکیت اخذ کردهاند.
حجتالاسلام کاروند با اشاره به صدور سند مالکیت برای موقوفات استان کردستان در سال جاری بیان کرد: اخذ ۲۰۵ جلد سند مالکیت و تبدیل ۲۴۶ جلد سند مالکیت دفترچهای به تک برگی از اقدامات اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان از ابتدای سال جاری تاکنون بوده که این امر با همکاری ثبت اسناد و املاک استان کردستان حاصل شده است.
مدیرکل اوقاف کردستان افزود: اخذ ۹۵۲ جلد سند مالکیت طی دو سال اخیر و جانمایی بیش از ۵۰۰ پلاک وقفی استان در لایه وقفی کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از دیگر اقدامات اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان در جلوگیری از موقوفهخواری بوده است.
وی با اشاره به ثبت ۲۱ وقف جدید در سال جاری در استان کردستان، یادآور شد: شهرستانهای بیجار و سقز هر کدام با هفت مورد بیشترین تعداد وقفهای امسال را به ثبت رساندهاند و در شهرستانهای سنندج و مریوان سه وقف و شهرستان بانه نیز یک وقف جدید ثبت شده است.
انتهای پیام
نظرات