ابوالفضل قربانی در گفتوگو با ایسنا درباره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: هر فردی که قصد دارد کاندیدای ریاست جمهوری شود در وهله اول باید در بین مردم امید ایجاد کند و از هرگونه عملی که موجب یأس و تفرقه در بین مردم شود و کشور را از شور انتخاباتی تهی کند بپرهیزد، چراکه چنین عملی خیانت به مردم است. مردم باید احساس کنند که آینده کشور روشن است و هیچ نگرانی در این باره نداشته باشند.
وی افزود: حتی اگر یک کاندیدا قصد دارد مواردی را به شکل انتقاد مطرح کند باید این دقت را داشته باشد که مرز انتقاد را با مرز ناسزاگویی متمایز کند و حفظ شأن افراد را مورد توجه قرار دهد.
دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه توجه به ظرفیتهای کشور از اهمیت زیادی برخوردار است، گفت: درست است که کشور دچار مشکلاتی است، اما این مشکلات به گونهای نیست که نتوانیم گرفتاریهای موجود را بر طرف کنیم و با استفاده از ظرفیتهای موجود میتوان بر بسیاری از مشکلات فائق آمد.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: مهمترین ظرفیت کشور نیروی انسانی کارآمد و توجه به جوانان و قشر فرهیخته جامعه است که این امر میتواند امید را در مردم به شکل قابل توجهی افزایش دهد.
مردم ثابت کردهاند که به سرنوشت خود حساس هستند
قربانی با بیان اینکه مردم همیشه در تمام صحنهها نشان دادهاند که نسبت به کشور و سرنوشت آینده خودشان حساس هستند، گفت: در خیلی از مقاطع تحلیلگران اینگونه وانمود میکردند که مردم ممکن است کمتر پای صندوق رأی حاضر شوند، اما در روز رأیگیری ثابت شده که مردم حضور پرشوری در انتخابات داشتهاند و به سرنوشت خود اهمیت میدهند. هماکنون هم این وضعیت وجود دارد، برای اینکه مردم به خوبی در پای صندوق رأی حاضر شوند در فرصت باقی مانده احزاب باید با قدرت ظاهر شوند و از تریبونهایی که در اختیار دارند مردم را به حضور گسترده در انتخابات تشویق کنند.
دبیر جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی استان اصفهان، خاطرنشان کرد: در چهار دهه گذشته دورههای مختلفی از ریاست جمهوری را پشت سر گذاشتهایم و در همه این دورهها تجربههای متفاوتی از عملکرد رؤسای جمهوری وجود داشته است که این تجارب باید برای دولت بعدی مفید باشد و مورد استفاده قرار بگیرد. قطعاً مسائل و مشکلاتی که این روزها داریم چه بسا در یک مقطع خاص توانستهایم با مدیریت بهتر مرتفع کنیم.
وی گفت: البته کشور دیگر نمیتواند با آزمون و خطا اداره شود، بلکه باید با دانش، بینش، برنامهریزی و نظم و انضباط و حضور مؤثر مدیران در عرصه کاری روبه جلو حرکت کند تا مشکلات آن حل شود.
انتهای پیام
نظرات