• شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99121611769
  • خبرنگار : 71567

معاون اجرایی و گسترش زبان فارسی وزارت علوم خبرداد

پلتفرم مجازی "آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی" راه‌اندازی می‌شود

پلتفرم مجازی "آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی" راه‌اندازی می‌شود

معاون اجرایی و گسترش زبان فارسی وزارت علوم از تحصیل بیش از ۲۰۰۰ دانشجو در مراکز زبان فارسی خبر داد و گفت: پلتفرم مجازی آموزش زبان فارسی راه اندازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر بهادر باقری در برنامه نشست سالانه معاونت زبان فارسی و ایران شناسی در خارج از کشور که امروز به صورت مجازی و حضوری برگزار شد با بیان اینکه حدود ۲۳۰۰ دانشجو در مراکز آموزش زبان فارسی دانشگاه‌های داخل کشور در حال تحصیل هستند، گفت: با توجه به بحث شیوع کرونا و بازگشت اکثر دانشجویان به کشورهای خود، کلاس‌ها به صورت مجازی دنبال می‌شوند. در واقع با شیوع کرونا بسیاری از مرزها بسته و امکان سفر استادان به خارج فراهم نشد و تا کنون هفت استاد اعزام کردیم و تا آخر سال جاری در مجموع ۲۳ استاد به ۱۳ کشور که پوشش دهنده ۳۱ کرسی زبان فارسی هستند، اعزام می‌کنیم.

وی به اهمیت بحث آموزش مجازی دانشجویان اشاره کرد و افزود: در شرایط شیوع کرونا لزوم و اهمیت آموزش مجازی برای ما بیش از پیش روشن شد و به همین دلیل در ادامه فعالیت کارگروه آموزش مجازی در این معاونت، دو برنامه کوتاه مدت و بلند مدت برای این موضوع ترتیب داده‌ایم.در برنامه کوتاه مدت مسئولیت کرسی‌های چند کشور را به شکل آزمایشی به بعضی از دانشگاه‌ها سپردیم و شیوه‌نامه اجرایی آن تدوین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد.

به گفته باقری، در برنامه درازمدت نیز در پی طراحی یک بستر یا پلتفرم مجازی واحد هستیم تا همه دانشگاه‌ها مطالب درسی خود در حوزه زبان فارسی و ایران‌شناسی را در آن ارائه کنند و دانشجویان دانشگاه‌های خارجی بتوانند به‌راحتی از آن استفاده کنند.

معاون اجرایی و گسترش زبان فارسی در وزارت علوم تاکید کرد: در چند کارگروه تخصصی، سرفصل‌های درسی زبان و ادبیات فارسی و ایران‌شناسی را که بسیار قدیمی و نامتناسب با دنیای امروز این رشته بود، بازنگری و بازنگاری کرده‌ایم که روزآمد شده و به‌زودی به کرسی‌ها اعلام و پیشنهاد می‌کنیم و  در کنار این مجموعه فعالیت‌ها، کارگروه تدوین منابع درسی جدید شروع به کار کرده است و نسخه اولیه بانک اطلاعاتی زبان فارسی آماده شده است، این بانک اطلاعاتی به زودی در سایت وزارت علوم در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد و تا پایان تابستان ۱۴۰۰ همه اطلاعات آن روزآمد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha