• دوشنبه / ۵ آبان ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404080502962
  • خبرنگار : 71457

نظامی صهیونیست: حملات اسرائیل به لبنان مانع از بازیابی توان حزب‌الله نخواهد شد

نظامی صهیونیست: حملات اسرائیل به لبنان مانع از بازیابی توان حزب‌الله نخواهد شد

رئیس سابق اداره اطلاعات نظامی اسرائیل (أمان) اعلام کرد: «هرگونه برخورد با حزب‌الله یک تهدید استراتژیک محسوب می‌شود. طرحی برای خلع سلاح حزب‌الله وجود دارد، اما دولت لبنان هرگز آن را تصویب نکرده است. علیرغم اظهارات میشل عون و نواف سلام، هیچ درگیری واقعی در عالم واقع با حزب‌الله وجود ندارد.»

به گزارش ایسنا، تامیر هیمن، رئیس سابق اداره اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در وب‌سایت کانال ۱۲ این رژیم نوشت، فشار اسرائیل، در صورت تسلیم شدن دولت و ارتش لبنان، می‌تواند منجر به «تهدید واقعی بر موجودیت لبنان» تبدیل شود که همان وقوع جنگ داخلی است.

به نقل از سایت عرب ۴۸، هیمن که در حال حاضر رئیس موسسه مطالعات امنیت داخلی در دانشگاه تل‌آویو است، افزود که «هرگونه برخورد با حزب‌الله یک تهدید استراتژیک محسوب می‌شود. طرحی برای خلع سلاح حزب‌الله وجود دارد، اما دولت لبنان هرگز آن را تصویب نکرده است. با وجود اظهارات میشل عون، رئیس جمهور و نواف سلام، نخست وزیر لبنان درمورد خلع سلاح مقاومت اما هیچ درگیری میدانی واقعی با حزب‌الله وجود ندارد.»

او تصریح کرد که «حزب‌الله در درجه اول یک جنبش مقاومت است. هدف از وجود آن مبارزه است. این باور که حزب‌الله می‌تواند بدون سلاح وجود داشته باشد، یک تناقض درونی و غیرممکن است. اولین قدم آنها تلاش برای احیای زیرساخت‌های میدانی حزب‌الله است. حملات اسرائیل نیز مانع از بازیابی توان حزب الله نخواهد شد.»

به گفته او، برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، «صلح بین اسرائیل و لبنان قابل دستیابی است. برای ترامپ، یونیفل اتلاف پول است و بنابراین این واحد بین‌المللی منحل خواهد شد. آمریکا مستقیماً در منحل کردن حزب‌الله مشارکت خواهد کرد، اما بدون استقرار نیرو در میدان. برای ترامپ، اظهارات مثبت رئیس جمهور لبنان (در مورد خلع سلاح حزب‌الله) برای اعلام یک دستاورد بزرگ کافی است. خطر در همین جا نهفته است: آمریکا بدون عمل، بیانیه می‌دهد، در حالی که ایران بدون بیانیه، عمل می‌کند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha