• پنجشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99122116082
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

شناورهای سبک و صیادی از تردد دریایی در هرمزگان خودداری کنند

شناورهای سبک و صیادی از تردد دریایی در هرمزگان خودداری کنند

ایسنا/هرمزگان کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از بعد از ظهر امروز تا شنبه هفته آینده دریا در محدوده آب‌های هرمزگان مواج و طوفانی خواهد بود.

مجتی حمزه نژاد در گفت و گو با ایسنا، افزود: تحت تاثیر گذر امواج ناپایدار تراز میانی جو، از ساعات بعد از ظهر امروز وزش بادهای نسبتا شدید غربی برروی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان سبب مواج شدن دریا خواهد شد.

وی با بیان اینکه در برخی نقاط استان نیز افزایش سرعت باد و بروز گرد و غبار دور از انتظار نخواهد بود، اظهار کرد: این شرایط به تناوب و با شدت و ضعف تا شنبه هفته آینده تداوم خواهد داشت.

حمزه نژاد با اشاره به اینکه با توجه به مواج بودن دریا توصیه می‌شود که شناورهای سبک و صیادی از تردد دریایی خودداری کنند و تمهیدات لازم در بنادر استان اتخاذ شود، اضافه کرد: طی این مدت تغییرات دمایی بین ۲ تا ۴ درجه سانتی گراد در نوسان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha