• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99122417959
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

افزایش غبار محلی در هرمزگان

افزایش غبار محلی در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان کارشناس اداره‌کل هواشناسی از کاهش سرعت باد در استان و افزایش غبار محلی خبر داد.

مرضیه سی‌سی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز (۲۴ اسفند) در مقایسه با روز گذشته از میزان سرعت باد در استان کاسته شده و غبار محلی، پدیده غالب است. همچنین دریا در محدوده جزایر غربی استان (کیش و لاوان) با وزش باد شمال غربی و در مناطق شرقی جاسک با وزش باد جنوب شرقی متلاطم است و سرعت باد در این مناطق به ۳۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

وی با بیان اینکه طی ساعات بعد از ظهر در تنگه هرمز نیز وزش باد سطحی پیش‌بینی می‌شود، تصریح کرد: از فردا تا پایان هفته جاری پدیده قابل‌ملاحظه‌ای در استان پیش‌بینی نمی‌شود و وضعیت جوی و دریایی آرام و پایدار خواهد بود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان در پایان یادآور شد: از روز چهارشنبه در بیشتر مناطق استان افزایش نسبی دما در طول روز پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha