• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-147212

مدیر کل میراث فرهنگی خراسان رضوی:

آستان قدس می‌تواند به احیای هنرهای مرتبط با چوب کمک کند

آستان قدس می‌تواند به احیای هنرهای مرتبط با چوب کمک کند
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آستان قدس رضوی گفت: آستان قدس رضوی با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود می‌تواند در حوزه احیای هنرهای سنتی و هنرهای صنایع دستی مرتبط با چوب، نقش مهمی را داشته باشد.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی‌فر هم‌زمان با روز جهانی صنایع دستی در بازدید از مجموعه شرکت کارخانجات چوب رضوی افزود: آستان قدس برای گسترش، حفظ و احیای این هنر باید  یک مرکز پژوهشی هنرهای سنتی و کاربردی جهت خلق ایده‌ها ایجاد کند.

وی هم‌چنین برگزاری استارت‌آپ، برای دریافت و پرورش ایده‌های جدید در صنعت چوب با هدف احیای هنر چوب و صنایع دستی و هنرهای سنتی را پیشنهاد کرد.

مکرمی‌فر با اشاره به توانمندی‌های این مجموعه اظهار کرد: کیفیت و ظرفیت‌هایی اعم از نیروهای کارآمد و هم‌چنین امکانات کمی از نقاط قوت صنایع چوب رضوی است و عدم بهره‌وری و بهره‌مندی کامل از ظرفیت‌های موجود از نفاط ضعف این مجموعه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های آستان قدس رضوی درباره جهانی کردن این هنر گفت: باید این توانمندی‌ها، در فرصت‌هایی عرضه و به دنیا معرفی شود که حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و نمایشگاه‌های انفرادی از جمله راهکارهایی است که باید صنایع چوب رضوی دنبال کند.

مکرمی‌فر با بیان این که استفاده از صنعت چوب سابقه‌ای دیرینه دارد و از دوران کهن در ایران و خراسان مورد استفاده بوده است، افزود: میراث فرهنگی در بخش تزئینات مرتبط با چوب در بناهای تاریخی از جمله پنجره‌ها و گره‌چنیی‌ها و هم‌چنین تلفیق تولیدات هنرهای سنتی با چوبی می‌تواند از ظرفیت صنایع چوب آستان قدس بهره‌مند شود و تعامل و همکاری داشته باشد.

وی ادامه داد: هم‌چنین در بخش گردشگری و هتل‌ها نیز می‌توانند برای توسعه و تجهیز از محصولات صنایع چوب رضوی که نوآورانه است، استفاده کنند.

مکرمی‌فر درباره راهکارهای حمایتی از هنرمندان فعال در این زمینه گفت: تحت پوشش بیمه قرار گرفتن هنرمندان و شریک کردن آن‌ها در سهام کارخانه، می‌تواند در کمیت و کیفیت تولید محصولات نقش مهمی ایفا کند.

در این بازدید محمد مطیع، معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی و محمد رکنی، مدیر موزه بزرگ خراسان  نیز حضور داشتند.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha