معاون استاندار و فرماندار ويژه شهرستان ملایر با بيان اينکه تا پايان سال برنامه محور همراه با زمانبندي مشخص حرکت ميکنيم، افزود: عملکرد دستگاههاي اجرايي به طور مستمر رصد ميشود و بخشداران نيز در بخشها توجه ويژه به مردم داشته باشند.
به گزارش ایسنا، منطقه همدان، قدرت اله ولدی پنجشنبه 30 خرداد ماه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتي شهرستان، بر لزوم تحقق اهداف تعريف شده در سند راهبردي توسعه شهرستان همراه با تدوين برنامه محوري تاکيد کرد و افزود: در اين زمينه مديران از بدنه کارشناسي خود استفاده و مشاوره بگيرند.
وی با بيان اينکه شرايط وحدت و همدلي در اين شهرستان وجود دارد، بيان کرد: با تلاش مجموعه شهرستان با ايجاد وحدت، فرصت توسعه و رونق ايجاد شده است.
ولدي با تاکيد بر اینکه به دنبال ارتقا و جابجايي هيچ مديري نيستم و هدف ما ارائه خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان است، اظهارکرد: چنانچه مدیران دستگاههاي اجرايي کار خود را درست انجام دهند، مردم شرايط سخت را تحمل ميکنند و خدمت به مردم در اين شرايط اجر و مزد مضاعف دارد.
فرماندار ملایر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اشتغال آفريني و توانمندسازي افراد زير پوشش دستگاه هاي حمايتي ملاک ارزيابي عملکرد مديران در اقتصاد مقاومتي است که تلاش ها در اين زمينه بايد مضاعف باشد.
ولدي جذب اعتبارات ملي و اجراي اقدامات مهم را از ديگر ملاکهاي ارزيابي اقتصاد مقاومتي عنوان کرد و یادآورشد: وي در اين راستا مديران دستگاههاي اجرايي اين شهرستان باید 7 شاخص مهم ارتقاي توان توليد شهرستان، ارتقاي بهره وري، انضباط مالي در بخش عمومي، اقتصاد دانش بنيان، برون گرايي اقتصاد، مردمي کردن اقتصاد و گفتمان سازي و فرهنگ سازي را در حوزه کاري خود مشخص کنند.
فرماندار ويژه ملاير اقتصاد مقاومتي را به معناي مضاعف کردن تلاشها و ارتقاي شاخصهاي موجود دانست و اظهارکرد: در زمينه ثبت جهاني منبت هر يک از دستگاههاي اجرايي مسئوليت خود را بپذيرند و در راستاي اجراي آن تلاش کنند.
معاون استاندار همدان با بيان اينکه ابلاغ سياستهاي کلي اقتصاد مقاومتي، پيش بيني رهبر معظم انقلاب براي شرايط سخت کنوني و آينده مردم بود، افزود: با توجه به ويژه بودن ملاير، کميتههاي چهارگانه و دبيران اين کميتهها اصلاحيه لازم را روي برنامهها و روشهاي آن انجام دهند.
نظرات