• چهارشنبه / ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404062615496
  • خبرنگار : 50037

مجتمع آموزش عالی سلامت در رزن ایجاد می‌شود

مجتمع آموزش عالی سلامت در رزن ایجاد می‌شود

ایسنا/همدان نماینده مردم شهرستانهای رزن و درگزین از صدور و اخذ مجوز راه‌اندازی مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرستان رزن خبر داد.

سیدابوالحسن مصطفوی غمام در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با پیگیری لازم  بر اساس اخذ موافقت  و مجوز لازم،  مقرر شده که از سال آینده از طریق کنکور دانشجوی بومی منطقه را در این ارتباط در ابتدا با دو گرایش برای این مجتمع آموزش عالی سلامت  جذب کنیم.

وی با اشاره به کمبود پرستار و پزشک در شهرستانهای رزن و درگزین، تصریح کرد: در حال حاضر بیمارستان شهرستان رزن علاوه بر ارائه خدمات به مردم شهرستان‌های رزن و درگزین دارای مراجعه از سایر شهرستانها از جمله فامنین، آوج قزوین و روستاهای زنجان بوده که  با پیگیری‌های انجام شده مکرر طی بازدید، بررسی و  مطالعات وزارت بهداشت از منطقه و کمبود پرستار و پزشک در شهرستان‌های رزن و درگزین با ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت در شهرستان رزن موافقت شد.

وی‌ اشاره به اینکه این امر از نقش موثری در مسیر عدالت آموزشی و بهبود زیرساخت‌های سلامت در سطح استان برخوردار خواهد بود تصریح کرد: جذب دانشجو در سال نخست برای این مجتمع با دو رشته شروع شده و در سال دوم تا ۶ گرایش ارتقاء پیدا خواهند کرد.

مصطفوی غمام با بیان اینکه با ایجاد این مرکز، زمینه تربیت نیروهای متخصص در حوزه سلامت و همچنین ارتقای خدمات آموزشی و درمانی برای مردم منطقه ایجاد می‌شود، ادامه داد: در این رابطه قرار شده محل بیمارستان قبلی شهرستان را به عنوان مجتمع آموزش عالی سلامت برای تحصیل و جذب دانشجویان اختصاص دهیم ضمن اینکه در حال حاضر بیمارستان جدید ۱۵۰ تختخوابی رزن در حال احداث بوده و دارای ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی خاطر نشان کرد: با جذب دانشجویان بومی برای این مجمتع نیازهای شهرستان رزن و درگزین و شهرستان‌های اطراف به پزشک و پرستار مرتفع خواهد شد.

مصطفوی غمام گفت: متاسفانه برخی از درمانگاه‌های شهرستان رزن و درگزین به دلیل نبود پزشک معمولا تعطیل و درهای این درمانگاه‌ها قفل است که در همین رابطه برای مرتفع‌شدن مشکل کمبود پزشک از طریق وزارتخانه در سال گذشته با پیگیری لازم به صورت مستقیم دو پزشک جذب کردیم.

وی با اشاره به اینکه پزشک و پرستار بومی یکی از نیازهای منطقه است، خاطر نشان کرد: در صورت تحصیل دانشجویان در منطقه به طور قطع بعد از فارغ‌التحصیلی در منطقه خدمت خواهند کرد که این امر از نقش موثری در مرتفع شدن مشکل شهرستان‌های رزن و درگزین برخوردار خواهد بود.

مصطفوی غمام گفت: این مجتمع آموزشی، علاوه بر ارتقای سطح علمی و ایجاد فرصت‌های تحصیلی برای جوانان رزن و درگزین، ظرفیت‌های ارزشمندی را برای توسعه آموزشی و بهداشتی شمال استان همدان فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha